Utorak 27.07.2010.
01:43
Tanjug

Obračun u "Silikonskoj dolini", troje ranjenih

Hitna pomoć je zbrinula dve osobe, koje su povređene u noćašnjem obračunu kod ulica Kapetan Mišine i Strahinjića Bana u Beogradu, rekla je Tanjugu portparol te zdravstvene službe Nada Macura.
 

Hitna pomoć je u 00.04 časova dobila poziv da se dogodio obračun, a povređene osobe su prebačene u Urgentni centar, rekla je Macura.


Jedna osoba imala je ubodnu ranu nanetu nožem ispod leve ključne kosti, nije gubila svest i njeno hemodinamsko stanje (pulsa i krvnog pritiska) bilo je stabilno, istakla je Macura.

Druga osoba, muškarac starosti oko 40 godina, imala je četiri ustrelne rane u predelu prepona i jednu u predelu leve butine i razderotinu na potiljku.


Ta osoba je izgubila krv, ali je Hitna pomoć preduzela potrebne mere, pa je krvaranje zaustavljeno, objasnila je portparol Hitne pomoći.

Prema rečima predstavnika za medije Kliničkog centra Draga Jovanovića, trojica povređenih dovezeni su u tu ustanovu oko jedan sat posle ponoći i sva trojica su bili u svesnom stanju, mada teško povređeni.


"Sva trojica su stariji od 30 godina, jedan je ranjen iz vatrenog oružja, drugi je i upucan i uboden nožem, a treći je zadobio povrede nožem. Jedan je operisan, drugi će otići u operacionu salu, a za trećeg ćemo videti", rekao je Jovanović.

On kaže da su trojici muškaraca povrede nanete pre svega u predelu grudnog koša, ekstremiteta i leđa.


Imena povređenih za sada nisu saopštena, a kako je prenela RTS, obračun se dogodio u kafiću.

2024 © - Vesti online