Ponedeljak 26.07.2010.
21:33
Vestionline

Mamić demantovao nameštanje meča

Nemački i hrvatski mediji preneli su da je Mamić navodno uz pomoć Ante Šapine, a uz asistenciju sudije Bruna Marića i predsednika Komisije za sudije Stjepana Đedovića namestili prvi meč finala Kupa Hrvatske sa Hajdukom koji je odigran 13. maja prošle godine. Dinamo je ovaj duel dobio rezultatom 3:0.

"Kako da se ja odbranim od upoređivanja s Jocom Amsterdamom?", rekao je Mamić i "sočnom" psovkom uzvratio novinaru Večernjeg lista Igoru Flaku, koji je uporedio Mamića s kontroverznim srpskim biznismenom.

"Kome u hrvatskim medijima odgovara da se negativno piše o Dinamo, koji je najčišće preduzeće u državi? Zna se kome. Bolesnim novinarskim umovima", dodao je Mamić i pozvao medije da iznose istinu, a ne klevete o njemu i njegovom bratu Zoranu.
 

Hrvatska policija nastavlja istragu

 

Ministar unutrašnjih poslova Hrvatske Tomislav Karamarko izjavio je da policija te zemlje nastavlja da sarađuje sa nemačkim kolegama vezi istrage nameštanja fudbalskih utakmica Prve fudbalske lige.

 

Karamako nije želeo ni da potvrdi ni da demantuje da li je istragom obuhvaćen i izvršni potpredsednik zagrebačkog Dinama Zoran Mamić.

 

"Pustimo da istraga ide svojim tokom", rekao je Karamarko.

2024 © - Vesti online