Ponedeljak 02.07.2018.
22:03
Vestionline

Asamoa i De Fraj u Interu za džabe

Twitter/Inter
FK Inter Milano

Levi bek iz Gane, kojem je pre nekoliko dana istekao ugovor sa Juventusom, potpisao je danas trogodišnji sporazum sa Neroazurima do juna 2021. godine.

Fudbaler rođen u Akri pre ravno 30 godina, karijeru u Evropi započeo je u dresu švajcarske Belincone pre nego što se preselio među omladince Torina. U leto 2008. godine prešao je u Udineze u kojem je započeo veliki fudbalski put. Na Friuliju se zadržao četiri sezone, a odličnim partijama izdvojio se kao jedan od najboljih fudbalera Zebri, što mu je donelo i transfer u Juventus u julu 2012 za 18.000.000 evra.

Kvadvo Asamoa se u Torinu zadržao punih šest godina, a u dresu Stare dame osvojio je 13 trofeja i zabeležio 156 nastupa i pet golova.

Može podjednako dobro da igra i levog beka, ali i levog veznog, a kao repreznetativac Gane zabeležio je 69 nastupa i postigao četiri pogotka.

Konačno je gotova još jedna sapunica u italijanskom fudbalu, Stefan de Fraj je danas potpisao za Inter. Sve je već ranije bilo dogovoreno, ali je holandski igrač sada stavio i potpis.

Sada već bivši fudbaler rimskog Lacija obavezao se na petogodišnju vernost višestrukom prvaku Evrope. Holanđanin je došao u Inter kao slobodan fudbaler jer mu je prethodno istekao ugovor.

De Fraj je za prethodne četiri sezone u dresu Lacija odigrao 118 utakmica i postigao deset golova. Osvojio je jedan italijanski Superkup.

Inter je prošle sezone osvojio četvrto mesto u Seriji A i posle šest godina nastupiće u Ligi šampiona.

2024 © - Vesti online