Nedelja 01.07.2018.
23:18
Vestionline, b92.net

Denver spaja Jokića i Lebrona!

nba.com/nuggets
Uskoro možda u istom timu: Nikola Jokić šutira preko Lebrona Džejmsa

Nagetsi će "dati sve od sebe" da na neki način dovedu Lebrona u svoje redove, prenosi američki portal "Yahoo Sports".

Denver je već neko vreme u kontaktu sa 'Kraljevim' agentom Ričom Polom, koga pokušavaju da ubede da su upravo oni najbolja opcija za njegovog klijenta.

Njima takođe ide u prilog to što je Pol Džordž, neko ko se pominjao kao kandidat da sa Lebronom zajedno ode u neki novi tim, potpisao novi ugovor sa Tanderima, dok je sudbina Kavaja Lenarda nepoznatija od Džejmsove, ako je to ikako moguće.

Najveći problem između Lebrona i Denvera je taj što se franšiza iz Kolorada smatra za "malo tržište" i nije privlačna atrakcija za većinu velikih zvezda. Ipak, da li je ijedan tim moguće smatrati "malim tržištem" ako za njega nastupa veliki LBJ?

Stil igre Nagetsa je tačno onaj koji odgovara 'Kralju'. Brz protok lopte, dosta kretanja u napadu i puno veoma dobrih šutera, što iz trancizije, što iz mesta. Mlada ekipa, građena oko Jokića, kome sigurno ne bi bio problem da ulogu prve zvezde prepusti tridesetrogodišnjem Amerikancu.

Želje su jedno, očekivanja drugo. Da li će Lebron stvarno otići u Denver? Maltene nemoguće. Da li Denver ima šta da izgubi smarajući Džejmsa i njegovog agenta? Apsolutno nema, tako da je jedino sigurno da će čelnici Nagetsa dati sve od sebe, a šta će biti - ostaje da sačekamo i vidimo.

2019 © - Vesti online