Ponedeljak 02.07.2018.
08:28
S. Đurić - Vesti

Kokain više nije vest

Instagram/sampanjactatica.official
U šoku: Slobodan Radanović

On se pre dva dana, kako pišu mediji, sastao sa drugarima iz rijalitija Nemanjom Đerićem i Borom Santanom da se navodno dogovore o saradnji vezanoj za pesme koje će zajedno raditi, a onda se pevač uključio u Instalajv gde se jasno videlo da u ruci drži cigaretu i da iz usta ispušta gust dim.

Inače, javnosti je poznato da Radanović nije pušač i da nijednom tokom trajanja Zadruge nije zapalio cigaretu, jer mu duvan smeta zbog alergije koja ga muči.

- U šoku sam zbog toga što se podigla ovolika prašina oko toga. To što se vidi na snimku obična je cigareta sa ukusom kafe, nije uopšte reč o džointu. Nikad nisam zapalio, ali volim ponekad da zapalim neku cigaretu sa ukusom ili nargilu, i mislim da to nije ništa strašno. Zezali smo se kod Đeksona u studiju i ništa više. Vidim da me je dosta ljudi napalo i prozvalo na društvenim mrežama, a ne znaju da li je zaista u pitanju trava. Kod Đeksona mi je ostala paklica tih cigareta, ali nisam stigao da je slikam, inače, džoint svakako nije - rekao je Slobodan Radanović za beogradske medije.

Z. K. Munja

Otvorio dušu

Čuvena izjava Džeja Ramadanovskog "ako je kokain droga, onda sam ja narkoman!" nije nikog iznenadila, jer su svi naslućivali ono što je on priznao. Džej je u jednom intervjuu rekao da je kokain probao prvi put sa 19 godina, kada je bio u Amsterdamu.
- Odrastao na asfaltu, sve i da sam hteo, takve stvari nisam mogao da izbegnem, ali heroin nikada nisam uzeo. I ta priča oko droge, sve je to prenapumpano! Pa to bre mnogo košta, ko može to sebi da priušti svaki dan, samo neki milioneri po belom svetu - kaže Džej.

Inače, ovaj pevač bio je privođen prošle godine zbog toga što je policija pronašla kokain u automobilu u kojem se nalazio sa prijateljima. Radanović je u izjavi ispričao tada da je zapazio kesicu sa belim prahom iza vozačevog sedišta, ali da on nema ništa s tim.

Z. K. Munja
Neće da komentariše: Darko Lazić

Javna je tajna da mnoge poznate ličnosti konzumiraju brojne opijate, pa se tako i Darko Lazić našao u centru skandala nakon što je u javnost isplivao snimak na kojem pevač šmrče kokain.

- To je snimak od pre devet godina, tako da neću ni da komentarišem. To je danas tako normalno postalo da nikome nije ni čudno - rekao je Darko za beogradske medije.

Posle te afere pevača je ostavila supruga Ana Sević.

Roker Milić Vukašinović priznao je da je konzumirao drogu i da mu je drago što je probao.

- Činili su to rokeri, a narodnjaci su pili rakiju! Ne krijem, probao sam i ja drogu, i drago mi je zbog toga, jer da nisam ne bih znao šta sve droga može da uradi sa čovekom - rekao je Milić.

N. Đurović
Aca Lukas

Postao novi čovek

Aca Lukas među prvima je priznao da je bio navučen na kokain. On je u jednom intervjuu istakao da je postao novi čovek otkako se skinuo sa belog.
- Teško je izlečiti se od narkomanske zavisnosti. Ipak, moguće je! Ja doduše nisam koristio heroin i nisam imao tu vrstu propadanja organizma, mozga... svega. Ali, kao čovek u ozbiljnim godinama koji ima decu, shvatio sam da je to bolest i da moram da se izvučem. I izvukao sam se - rekao je on u jednom intervjuu.
Mladen Vojičić Tifa bivši pevač Bijelog dugmeta gostovao je jednom prilikom na televiziji Skaj plus, gde je otvoreno pričao kako je koristio drogu, tačnije kombinaciju LSD-a i heroina. To je radio, kako je izjavio, da bi pobedio tremu. I Goran Bregović je u jednom intervjuu rekao da je koristio LSD.
- Kao klinac, od 16. do 18. godine, u mozak sam uvaljao toliko LSD-a da on nikad posle toga nije radio ljudski - govorio je Brega.

2024 © - Vesti online