Nedelja 01.07.2018.
08:53
blic.rs, Vestionline

Svi pričaju o visini njenog honorara: Kija na nastupu u Nemačkoj

instagram.com/kija.kockar.rules
Kija Kockar započela muzičku karijeru

Naime, njoj je produkcija rijalitija obezbedila snimanje pesme na kojoj radi Filip Miletić, dok je Raka Marić angažovan kao menadžer pobednice "Zadruge", a sve ovo se desilo nakon što je pobrala sve simpatije publike i žirija na "Zadrugoviziji".

Podsetimo, video klip njenog nastupa je za manje od 24 časa pogledan preko milion puta na servisu YouTube, što je nezamisliva cifra čak i za brojne pevače u našoj zemlji.

Kija je otkrila da će tekst njene prve pesme biti posvećen njenom suprugu Slobi Radanoviću, što i ne čudi, budući da je naziv ove još uvek neobjavljene numere "Ne vraćam se na staro".

Osim toga, nekadašnjoj stjuardesi dodatnu poklon pesmu radi popularni dvojac koji čine Jala Brat i Buba Koreli, i to prema sopstvenoj želji, što je začudilo mnoge.

Kockareva je u toku današnjeg dana otputovala u Ofenbah, kako bi bila gošća na nastupu Bore Santane, a ono što je posebno zanimljivo je to da su menadžeri ovog kluba pozvali Kiju da nastupi nakon što je u istom prostoru nastupao Sloba Radanović, čije su pauze između pesama ispunjavali povici: "Kija! Kija! Kija!".

Kockareva je, pre samog nastupa, pristupila generalnoj probi, a snimak sa iste je završio na društvenim mrežama, dok se uveliko šuška da je za gostovanje dobila 2.000 evra.

Posebno je zanimljiv podatak da ona svoj deo nastupa počinje pesmom "Uno momento", u kojoj najverovatnije svom suprugu posvećuje stihove: "Isteklo ti vreme - pao si kod mene!", a nema sumnje da će Radanović shvatiti ovu provokaciju.

2024 © - Vesti online