Utorak 26.06.2018.
15:00
kurir.rs, Vestionline

Jelisaveta Orašanin trudna, Teo presrećan

instagram.com/jagodenamagli
Jelisaveta Orašanin

Kako prenosi "Kurir", Jelisaveta je u drugom mesecu, a prijateljima još uvek nisu želeli da govore, samo su se dogovorili da trudnoću kriju od javnosti koliko god je to moguće duže.

- Jelisaveta i Teo su presrećni. Skoro su saznali da će se ostvariti u najvažnijom životnoj ulozi i glumica je tek u drugom mesecu trudnoće, što znači da će beba početkom februara sledeće godine doći na svet.

Glumici i sportisti nije važno kog pola će biti njhov prvi naslednik, već samo da narednih sedam meseci sve prođe u najboljem redu.

Jelisaveta za sada nema mučnine, veoma je aktivna i odlično podnosi trudničke dane. Ona je uvek dosta vremena provodila u prirodi, pa nije ništa čudno što je stalno napolju i što nema mira - priča izvor za ovaj list.

Jelisaveti se još uvek ne vidi stomak, a par je juče proslavio prvu godišnjicu braka.

- Oboje su žarko želeleli da postanu roditelji, ali se time nisu opterećivali. Kada je otišla kod svog lekara, Jelisavetu su sačekale lepe vesti i ona je odlučila da za sad trudnoću vodi u Srbiji. Zadovoljna je rezultatima i sve teče po planu.

Njih dvoje su razgovarali i verovatno će porođaj biti u Americi gde Miloš Teodosić igra za Los Andeles Kliperse, jer je odlučio je da i naredne godine nosi dres ovog kluba - završava sagovornik.

2024 © - Vesti online