Ponedeljak 25.06.2018.
18:00
K. N. - Vesti - Foto: Lična arhiva

Problem koji ne mogu da reše

Lična arhiva
Monika Terzić sa ćerkom

- Obraćam se svim humanim ljudima velikog srca da mi pomognu u nabavci invalidskih kolica. Mona ima neurološka kolica stara šest godina na kojima su točkići propali, a država zakonom ne dozvoljava zamenu drugih niti ima popravka istih. I sa tim kolicima se jako mučim jer je ulica s velikom uzbrdicom. Više puta mi prolaznici pomognu da izguram do parkića. A ponekad i njena ćerka sedi njoj u krilo i neće od majke, iako je molim da siđe, pa tako njih dve guram zajedno. Mnogo bi joj značila i olakšala nam život bar poluautomatska kolica (koja su i udobnija za nju), da kada zaspi ne moram da je odmah prebacujem u krevet. Tada je još teže prenesem. Ako neko slučajno poseduje bilo kakva neurološka kolica, a da mu više nisu potrebna, molim da nam se javi. Bićemo do neba zahvalni - reči su Ljiljane Terzić, majke i bake koja se svim snagama bori za svoje lepotice, ali snaga je izdaje.

Sa Ljiljanom možete stupiti u kontakt putem telefona na broj: 00381 63 477 706 i dogovoriti se o detaljima slanja pomoći ili pošiljke.

POZIV DONATORIMA

Ako želite da se uključite u neku od akcija Humanitarnog mosta, javite se na mejl adresu: hmost@frvesti.com. Dobićete adresu i broj telefona porodice kojoj želite da pomognete i dogovoriti se sa njima o načinu dostave donacije. Informacije možete da dobijete i od novinara Humanitarnog mosta na: +381 11 31 93 771 i +381 11 31 90 924.

2024 © - Vesti online