Ponedeljak 25.06.2018.
23:13
A. Š. - Vesti

10+10 sa Danijelom Đurićem

instagram.com/danijeldjuric
Danijel Đurić

1. Ko je najzaslužniji za Vašu karijeru?
- Trudim se da opstanem već 15 godina. U početku sam najveću podršku imao od roditelja, a sada sam čovek koji mora da se bori za mesto pod suncem isključivo svojim kvalitetima.

2. Kako se borite sa tremom?
- Uvek postoji pozitivna trema, ali nemam je dok pevam jer sam siguran u sebe i to narod oseti. To bih nazvao odgovornošću, a ne tremom.

3. Koji aplauz pamtite?
- Najveći aplauz pamtim u Centru Sava kada sam bio proglašen za otkriće godine na dodeli Oskara popularnosti 2001. i 2004. u Beču kada sam se takmičio za pesmu Evrovizije, to je nešto što ću ceo život pamtiti.

4. Šta sebi nikada neće oprostiti?
- Ne postoji nešto što sebi ne bih oprostio, još sam mlad. Možda neko putovanje sa društvom, kada sam mogao, a nisam otišao.

5. Kome se divite i zašto?
- Divim se radnim ljudima koji rade na ispunjenju svog cilja, volim pozitivne, energične i pametne osobe. Divim se svakome ko je postigao neke rezultate u životu.

6. Kao dete maštali ste da budete...?
- Želeo sam da budem vatrogasac, kao i verovatno mnoga deca, ali i stomatolog, kada sam krenuo da se bavim muzikom, to je palo u vodu...

7. Kakvu muziku slušate?
- Slušam kvalitetnu narodnu i zabavnu muziku, dobre pevače od kojih može nešto da se nauči, naravno volim i ovu trendovsku, ali nju slušam samo kada sam u klubu i da bih ispratio novitete.

8. Odmor koji pamtite i po čemu?
- Pamtim odmor sa društvom u Turskoj, u Marmarisu, jer se takvo letovanje neće ponoviti nikada. Mi smo ga nazvali od sjaja do očaja, ali, ne bih o detaljima...

9. Gde biste najradije živeli?
- Trenutno ne bih menjao zemlju. Beograd mi za sada odgovara, živeo sam 10 godina u Beču i to je jedini grad u kojem bih možda kasnije mogao da boravim. Ne volim daleke zemlje.

10. Neostvarena želja?
- Radim još na svojim željama, tako da je za sada nemam. Skroman sam i mislim da je skromnost dobra vrlina. Nisam zahtevan, volim lep život kao i svi, ali, pre svega, normalan.
 

2024 © - Vesti online