Sreda 27.06.2018.
12:30
Vesti

Rak emotivac zodijaka

natupedia.com
 

Rak će učiniti sve da zaštiti ljude oko sebe. Ako je nekome loše, trudiće se da ga oraspoloži i razumeće njegovu bol.

Porodica im je stub svega, iz nje napajaju energiju i u njoj traže utehu. Kad je osnuju, ceniće je i trudiće se da je obezbede do kraja života. Nisu posebno otvoreni za sklapanje novih prijateljstava i podozrivi su prema novim ljudima, ali kad u nekoga steknu poverenje, postaju zabavni i pouzdani prijatelji do groba.

Kad Rak voli, on voli svim srcem i ništa mu nije teško da uradi za izabranika(cu) svog srca. U ime ljubavi spreman je da žrtvuje sve. Ipak, kako ume previše da iskazuje emocije, postoji mogućnost da "uguši" partnera. Partner može da ih nesvesno lako uvredi i onda postaju detinjasti. Spremni su da zbog sitnice uvređeno ćute danima, sve dok im se druga strana ne izvini zbog neprimerenog komentara.

Osobe rođene u ovom znaku nisu nametljive po prirodi, ali su veoma vredni radnici. Ako se bave poslom koji ih čini srećnim, oni se predaju u potpunosti. Slava, novac i priznanja su im od sporedne vrednosti. Kreativni su, a njihova saosećajnost čini da ako rade u kolektivu budu omiljeni. Često su zaposleni u porodičnom biznisu, ali se odlično snalaze i u poslovima učitelja vaspitača u vrtićima i lekara.

Srodna duša

Zna se da svaka osoba na planeti bira po svom nahođenju srodnu dušu. Poznavaoci zvezda navode da se Rakovi najbolje slažu sa Ribama. Ribe su znak koji razume njihovu duboku emotivnost. Pored Device će se osećati zaštićeno, ali će njena spoljašnja hladnokrvnost i realističnost vremenom da ih odbije. Vodolije im nisu privlačne, a Strelčevi i Blizanci previše društveni i otvoreni za pripadnike ovog znaka.

2022 © - Vesti online