Nedelja 24.06.2018.
02:30
Vestionline, b92.net

Kama sutra: "Začinjene" poze za eksploziju u krevetu

pixabay.com
 

Divlji rodeo 

Oboje sede, dok je ona na njemu. Šta da pokušate, a da bude drugačije nego obično? Muškarac treba da se nasloni unazad i prekrsti noge, a vi treba da ga zajašete i podvučete noge pod njegove. Moć je u vašim rukama, a ova poza je savršena kada imate mnogo energije i kada želite kontrolu. 

Nirvana 

Reč je o varijanti misionarske poze u kojoj je akcenat na istegnutosti vašeg tela. Lezite na leđa na krevetu i ispužite se što je više moguće, tako da osetite da vas svi mišići zatežu i da su bedra skupljena. Pomoći će vam ako se rukama uhvatite čvrsto za uzglavlje kreveta ili ih oslonite o zid. 

Druženje na kauču 

Ovo je poza koja je najbolja kada je u pitanju efekat iznenađenja! Zajašite ga jedne večeri na kauču ili fotelji dok gleda televiziju. Kada sednete na njega, nagnite se unazad - tako da vam leđa budu na njegovim nogama praktično. Kako bi vam bilo lakše rukama se oslonite o pod. U ritmu u kom želite podižite se i spuštajte, dok vam on pomaže rukama i trlja klitoris. 

Seksi makaze 

Za one koji vole divlji seks na stolu ova poza je dušu dala! Dakle partnerka treba da bude na ivici stola, a ono što je drugačije jeste položaj njenih nogu. Umesto da ih stavite na njegova ramena, on treba da vas uhvati za gležnjeve, raširi vam noge i uđe u vas u isto vreme, potom ih prekrsti, pa ponovo raširi - istovremeno prodirući u vas.

2024 © - Vesti online