Petak 22.06.2018.
08:33
Vestionline, Tanjug

Potop u Prijepolju: Nevreme napravilo katastrofu (VIDEO)

pixabay.com
Foto: Ilustracija

Pored seoskih i prigradskih delova i glavne saobraćajnice u centru grada bile su pod vodom, jer kišni kolektori nisu mogli da prime ogromnu kolicinu padavina, dodaje portal. 

Kako se navodi, poplavljene su kuće, koje se nalaze na samom ulazu u Prijepolje, voda je ušla u prostorije, a na terenu su vatrogasci koji izvlače pumpama vodu.

Prijepolje Info navodi da ništa nije bolje stanje ni kod gradskog stadiona u naselju Hašinbegovića polje, sve je pod vodom, a šteta je zabeležena i na "Lukoilovoj pumpi", koja se nalazi neposredno pored magistrale. 

- Mislili smo da ce smak sveta, izgledalo je strašno. Nebo je bilo tamno i skoro da se spustilo na zemlju, jak vetar počeo je ođednom da duva, dok je kiša padala kao iz kabla. Nismo imali ni struje - navodi portal da je rekao sredovečni muškarac koji živi u blizini benzinske pumpe na ulasku u Prijepolje. 

Vladimir Ninčić iz okoline Prijepolja kaže da je "ovo katastrofa".

- Svako malo pogodi nas neka vremenska nepogoda. Prvo grad, sad poplava. Ljudima su uništeni voćnjaci i malinjaci. Kako ce proći ova godina i šta ce se ubrati ostaje nam da vidimo - rekao je on. 


2024 © - Vesti online