Ponedeljak 26.07.2010.
12:49
Vestionline

Zvezdu gleda cela bivša Juga

Zvezda je posle Srbije, pred prodajom TV prava i u ostalim republikama nekadašnje Jugoslavije. Postoji ogromno interesovanje i očekuje se da sporazumi budu zaključeni veoma brzo.


Odmah po potpisivanju ugovora s TV Foks, Zvezdin marketing je stupio u kontakt s pojedinim televizijama s prostora bivše Jugoslavije i ponudio im prava prenosa.

Tako će, prema saznanjima "Politike”, utakmice Crvene zvezde u Makedoniji prenositi TV "Sitel”, u Crnoj Gori TV "Atlas”, u Bosni i Hercegovini ATV iz Banjaluke, dok će prava za područje Slovenije i Hrvatske imati "Sportklub”.

"Tačno je da smo u završnim pregovorima s više televizija iz regiona, koje su bile zainteresovane za direktne prenose Zvezdinih utakmica. To je za nas i normalno, jer je Crvena zvezda najveći sportski brend bivše Jugoslavije i ima mnogo navijača u svim država na tom velikom prostoru. Pored toga, na ovaj način mi obezbeđujemo dodatnu reklamu za naše sponzore koji će sada imati reklamne sekunde i na televizijama u regionu, a gledaoci iz cele bivše Jugoslavije će videti njihove reklame na stadionu i opremi igrača. Na ovaj način smo postigli veliki uspeh, jer su naši sponzori dosad bili vidljivi samo u Srbiji, a sada će biti prisutni i u Sloveniji, Hrvatskoj, Bosni, Crnoj Gori i Makedoniji", rekao je poslovni direktor Crvene zvezde, Đorđe Stefanović. 

2024 © - Vesti online