Sreda 20.06.2018.
08:28
S. Đurić - Vesti

Pesme od Emirata do Tokija

youtube.com/MILAN STANKOVIC
Spot u Japanu: Milan Stanković

Pevač Milan Stanković nedavno je u Tokiju snimio spot za pesmu "Trans". Popularni pevač je za potrebe ovog, kao i naredna dva spota koji će biti objavljeni kao trilogija, otputovao čak u daleki Japan.

Pesma je za nepuna 24 sata već imala milion pregleda. Pevač koji je poznat po tome da mnogo pažnje pridaje ekranizaciji svojih pesama je svakako Saša Kovačević, koji kadrove za svoje spotove voli da snima na egzotičnim destinacijama. Tako je miljenik žena snimao na Kubi i Tajlandu.

 

A post shared by Sasa Kovacevic (@sashakovacevic) on Jun 19, 2016 at 5:24pm PDT

Zbog španske verzije njegove nove pesme "Kažeš ne" Saša je počeo da puni stupce stranih medija, a o njemu možete pročitati samo reči hvale. Kako pišu strani mediji, Sašin muzički talenat je nesporan, ali nijedna pripadnica lepšeg pola nije imuna ni na njegov fizički izgled.

Njegovi spotovi obiluju brojnim prirodnim lepotama, kao i zgodnim devojkama. Ovaj miljenik dama nedavno je izbacio novu pesmu, za koju je spot snimao u Bugarskoj u filmskom studiju, a za potrebe snimanja angažovane su mašine za sneg i druga oprema koja se koristi na snimanju holivudskih filmova.

Bilo teško na početku

Milica Pavlović rekla je za medije da je kada je trebalo da radi prvi spot za pesmu "Pakleni plan" morala da zove bliske ljude da im traži pozajmicu.
- Za mene je snimanje spota bilo ogroman izdatak, a kako sam bila tek na početku karijere, nisam mogla finansijski sve da ispratim. I tada sam mnogo radila, ali nedovoljno da pokrije troškove snimanja spota - kazala je Milica.

Spot beogradskog dens-hol benda Đans i mladog umetnika poznatog pod pseudonimom Jang Palk, u saradnji sa MC Stojanom, za samo jedan dan od Jutjub premijere, postao je prava senzacija! Atrakrivni video za pesmu "Burj Khalifa", sniman u Dubaiju, za manje od 24 sata postao je jedan od najgledanijih na domaćim kanalima, zabeleživiši blizu 350.000 pregleda.

- Otišli smo na jedino mesto gde je spot mogao da se uradi na svetskom nivou i mislim da smo ispunili očekivanja fanova. Danas je taj Dubai san mnogih naših devojaka, ljudi generalno, o čemu se i govori u pesmi. Emirati su očigledno nova srpska dijaspora - rekao je Jang Palke.

Aleksandra Prijović snimila je dva spota u Majamiju za dve pesme sa njenog novog albuma. Ekipa televizije IDJ sa pevačicom je otputovala u Ameriku i zabeležila najbolje kadrove. Pesme "Telo" i "Voljena greško" postigle su ogroman uspeh, a fanovi su pohvalili vizuelni prikaz.

Instagram/zdravkocolicofficial
Očarao ga Lisabon: Zdravko Čolić u Portugalu

Olovni vojnik na Maldivima

Jedan od najpopularnijih pevača u regionu Željko Joksimović spot za pesmu "Olovni vojnik" snimao je na egzotičnim plažama i veličanstvenom ambijentu na Maldivima. Zdravko Čolić ekranizaciju pesme "Tebe čuvam za kraj" uradio je u Lisabonu, jednom od najlepših pomorskih gradova Evrope. Uživajući u prelepom ambijentu koji je savršeno oslikavao muzičku temu pesme menjale su se slike lokacija i na najživopisniji način oduševljavale osmočlanu ekipu, na čelu sa rediteljem spota Aleksandrom Kerekešem Kekijem.
- Imao sam ideju da se spot snimim u Lisabonu s obzirom na muziku, te smo režiser spota i ja razmišljali o tome. Žanr pesme je takav, to je jedna vrsta salse, asocira malo na fado i na latino muziku, neki Portugal, neki polubrazilijano i konačni izbor pao je na Lisabon - kaže Čolić.


 

2019 © - Vesti online