Subota 16.06.2018.
10:17
b92.net

Rudan: Sve je bolje nego biti u Hrvatskoj

V. Sekulić
Vedrana Rudan

Sa književnicom poznatom po šokantnim ispadima u javnosti razgovarao je pisac Vladimir Arsenijević pred skoro 1.000 posetilaca. 

Između ostalog, Rudan je opisala kako je svog muža odvratila od pomisli na prevaru. 

"Pustila sam vrelu vodu na njega u kadi i kazala mu da će sledeći put raditi britva. Od kada kući imam britvu, svaka informacija o tome da moj muž ima ljubavnicu je lažna", kazala je Rudan. 

Ona je bukvalno ležala na sofi za intervjue na sceni Kombank dvorane, dok je Arsenijević pokušavao da joj postavi smisleno pitanje o velikoj popularnosti njenih knjiga. 

"Stariji uvek misle da su mladi blesavi...Da se tamo gde se skupljaju pije, kreše i sere...I tebe sam Arsenijeviću kao mlađeg doživljavala kao budalu...Međutim ispostavilo se da je to nešto pametno i naraslo je u ozbiljan festival", kazala je Rudan. 

Nakon gostovanja na jednoj srpskoj televiziji sa nacionalnom frekvencijom, Rudan je iskoristila priliku da, kako kaže, ispravi grešku. 

"Zaboravila sam tamo kazati da osim sina imam i ćerku. Ona se zove Asja i obožavam je. Već sam dobila glasove iz Hrvatske da se tamo više ne vraćam", kazala je Rudan. 

U kabaretskoj atmosferi Rudan je rekla da je za svakog čoveka bolje da skoči sa zvonika crkve nego da ostane u Hrvatskoj kakva je danas.

2024 © - Vesti online