Nedelja 25.07.2010.
22:20
Vestionline

"El Ninjo" napušta Liverpul

"Pokušao sam, ali ne mogu da uradim više od ovoga. Fernando ima problem sa klubom koji datira iz prošlog vremena. Sada je na klubu da pokuša da reši ovu situaciju s njim", rekao je novi menadžer ekipe Roj Hodžson.

Liverpul od Toresovog dolaska iz Atletiko Madrida 2007. godine nije osvojio nijedan trofej, a ove sezone igraće u kvalifikacijama za Ligu Evrope.

"Fernandova situacija nema nikakve veze sa mnom, to mi je savršeno jasno poručio i preko telefona, još dok je trajalo Svetsko prvenstvo u Južnoj Africi. Isto se ispostavilo i kada smo se videli", dodao je Hodžson.

"On zna koji su moji planovi sa Liverpulom i koliko ga cenim. Ali, on ima problema sa nekim stvarima koje su se dogodile u prošlosti i gotovo da ne priča o budućnosti. Ako Fernando ima problem sa klubom koji datira iz prošlog vremena, onda ću ja to teško biti u stanju da sredim", svestan je Hodžson koji je na "Enfildu" tek od 1. jula i nema prevelik uvid u stvari koje su se događale prethodnih sezona.

Ipak, Španac je tokom prošle sezone potpisao novi četvorogodišnji ugovor sa Liverpulom, i Hodžson se ipak nada da bi to moglo da utiče na Toresovu odluku da ostane.

2024 © - Vesti online