Sreda 13.06.2018.
12:45
blic.rs, Vestionline

Skandal u Zadruzi: Luna histerisala i besnela, potukla se sa Slobom

youtube.com/Zadruga Official
Luna nije mogla da obuzda bes, zadrugari je smirivali

Luna je tokom čitave žurke flertovala sa Markom Miljkovićem i nije se odvajala od njega, što je Sloba primetio i zbog toga bio vidno iznerviran.

- Ja sam ovog dečka volela mnogo, ali on je izabrao svoju ženu. A ja sam bolja od nje, u svakom smislu - rekla je Luna Marku u jednom trenutku.

- Nemoj samo da ga praviš ljubomornim molim te - odgovorio joj je Marko.

- Ne, ne, ja to ne radim, nisam u tom fazonu. Ja sedim sa tobom jer si mi kul, meni prija tvoje društvo - pravdala se Luna.

Kako su svi ukućani primetili šta se dešava, Slobi je u jednom trenutku prišao Filip.

- Budi šmeker, ne nasedaj na provokacije - savetovao ga je Đukić.

- Ma ona mene od danas više ne interesuje - odgovorio je Sloba.

Međutim, nešto kasnije, u kazinu je ipak došlo do razgovora između Lune i Slobe, koji se pretvorio u svađu, a zatim i u fizički obračun.

youtube.com/Zadruga Official
Okršaj sa Slobom, pa razgovor

Sve je počelo tako što je Sloba nazvao svoju bivšu devojku "jadnom".

- Ti si se meni prvi obratio. Zbog čega sam ja jadna? - urlala je Đoganijeva, zbog čega ju je Radanović odgurnuo od sebe naočigled svih prisutnih u kazinu.

Ubrzo je reagovalo obezbeđenje, ali se sukob nastavio tako što ga je ona gađala stvarima koje su se našle pred njom. Okršaj se nastavio u spavaćoj sobi, gde je Luna počela da udara i šamara Slobu, zbog čega ju je on ščepao za vrat i grubo bacio na krevet, a ona mu je uzvratila šutiranjem.

- Hoću da napustim "Zadrugu"! On od sto kilograma mene da gura kao kera! Ponizio me je kao najveću k*rvu ovde! Ne želim da budem dostojanstvena, nek moja majka gleda šta mi je uradio! - urlala je Luna na kapiji imanja u Šimanovcima, dok ju je njen bivši ljubavnik, takođe, "častio" psovkama.

- Šabanka jedna klošarska, ona mene da gura!

Kada ju je prošao prvi nalet besa, Đoganijeva je pokušala da istera stvari na čistac, ali je Radanović odbijao da razgovara.

- Moja majka je trpela nasilje, ali ja neću. Posle svega što sam uradila za tebe, svog poniženja koje sam pretrpela, treba da ti se isk*njam na facu! Tebi i treba onakva žena jer si kukavica, a vratićeš se njoj jer nemaš gde. Dok si ležao u krevetu pored mene, vatao si se i ljubio sa njom iza auta. Pokazao si kakav si muškarac, a takvom muškarcu i treba ološ od žene da te vara dok ti čistiš po kući. Sad se foliraš da su ti modrice od mene, a sam si se udario - zaključila je Luna raspravu spominjanjem Kije Kockar.

Kako nisu mogli da se usaglase oko toga ko je prvi nasrnuo na koga, Luna je otišla u dvorište pod pretnjom da će napraviti haos, u čemu ju je sprečilo obezbeđenje. Za to vreme, Kija je posetila svog supruga, šokirana zbog modrica koje mu je bivša ljubavnica napravila.

- Da idem da je prebijem? - našalila se Kockareva dok mu je dezinfikovala rane.

U tom momentu je u prostoriju ušla Luna i rekla Kiji da izađe, što je stjuardesa odbila. Blogerka je nastavila da besni, dok su zadrugari pokušavali da je smire- Đoganijeva je neprestano urlala i žalila se da joj je loše.

Luna je naposletku bila na ivici povraćanja, iako je uporno poricala tvrdnje Marije Ane Smiljanić da je sav ovaj haos nastao kao produkt previše alkohola koji je popila tokom žurke. Zorica Marković ju je potom odvela na spavanje, a Sloba i Kija su legli zajedno da spavaju u sobu za izolaciju, gde borave kao ovonedeljni potrčci.

2024 © - Vesti online