Utorak 12.06.2018.
14:51
Tanjug

Meleg hoće kao Kanga: Zato sam uzeo broj osam

MN Press
Dejan Meleg i Zvezdan Terzić, generalni direktor Crvene Zvezde

- Nadam se da ću uspeti da pokažem sav talenat. Prvi utisci su sjajni, većinu igrača sam poznavao i pre dolaska u Zvezdu, svi su me lepo prihvatili. Srećan sam sam stigao - rekao je Meleg na zvaničnoj promociji, pre potpisivanja trogodišnjeg ugovora.

Bivši vezista Vojvodine i Ajaksa, koji je u Crvenu zvezdu stigao iz turskog Kajzerija, priznao je da je i u poslednja dva prelazna roka bio blizu Marakane, ali da je sada pravo vreme da zaduži dres šampiona Srbije.

Meleg će pokušati da nadomesti odlazak Gelora Kange, pa je uzeo broj koji je Gabonac nosio u Zvezdi.

- Kanga je ostavio snažne utiske dok je bio u Zvezdi, ali spreman sam jer u suprotnom ne bih ni uzeo ovaj broj. Na meni je da radim i naporno treniram, a rezultat će doći. Ima vremena za mene da pokažem kvalitet - istakla je nova Zvezdina osmica.

Meleg je poručio da ne želi da se vraća na loš period u Kajzeriju, u kome je odigrao samo četiri utakmice u Kupu, već da je isključivo fokusiran na Crvenu zvezdu.

Prema njegovim rečima voleo bi da mu se pridruži napadač Brage Nikola Stojiljković koji se nalazi blizu transfera u Crvenu zvezdu.

2024 © - Vesti online