Utorak 12.06.2018.
12:38
M. Topalović - Vesti

De Hea traži izvinjenje premijera Španije!

EPA
Ne odustaje: David de Hea

De Hea nije optužen, ali je uprkos tome Sančez, koji je tada bio vođa opozicije, javno rekao da ima problema što je on prvi izbor "crvene furije" na golu pred EURO u Francuskoj.  
- Čim su se pojavile informacije, sazvao sam konferenciju za medije i rekao da je sve laž, ali su i dalje ljudi govorili o tome. Na kraju istina ispliva na videlo i jasno je da je sve bila laž, rekao je De Hea za „As“. 
Sančez je posetio reprezentaciju Španije pred njen put u Rusiju na Svetsko prvenstvo i to je iskoristio kao priliku da porazgovara sa 27-godišnjim golmanom. Iako je rekao da mu znači izvinjenje premijera, De Hea veruje da mu duguje da to učini i javno.  
- Kulturno sam prihvatio njegovo izvinjenje. Poenta je da je ono što je tom prilikom rekao bilo javno, tako da smatram da njegovo izvinjenje treba takođe da bude takvo. Takođe je istina da je veći deo javnosti pokazao nepoštovanje prema meni i nije se ni potrudio ni da mi se privatno izvini. Lako je pričati o drugima u ovoj zemlji, naglasio je De Hea. 

2024 © - Vesti online