Ponedeljak 11.06.2018.
18:19
P. Bajić - Vesti

Milojević prozvao, tu je i Meleg

twitter.com/vestionline
Tek što se završilo, ponovo počinje: Vladan Milojević na Zvezdinoj prozivci

Naš fudbalski šampion kreće u sezonu u kojoj ima i veća očekivanja nego u prošloj. Na prozivci se našao i nekadašnji kapiten Vojvodine Dejan Meleg, koji stiže iz turskog Kajzerija. Od novajlija tu je i dojučerašnji kapiten novosadskih crveno-belih Dušan Jovančić.

- Sada je lakše zato što je ostalo jezgro ekipe i što su se igrači navikli na stručni štab. Za sve ostalo krećemo od nule. Imali smo dovoljno vremena za odmor. Raduju me rezultati medicinskih testiranja. Prva tri dana treniraćemo u Beogradu, a onda idemo na Zlatibor. Ja sam fokusiran na teren, a Mrkela na pojačanja. Očekujem da će ih biti još - rekao je Zvezdin trener Vladan Milojević, koji je po završetku prošle uspešne sezone produžio ugovor.

Tu su i povratnici sa pozajmica: Milan Pavkov, Filip Bainović, Ze Markos, Damjan Gojkov, Veljko Nikolić, Aleksa Terzić, Stefan Cvetković i golman Aleksandar Stanković.

Iz omladinskog pogona, koji je takođe državni prvak, pozvani su golman Miloš Gordić i štoper Strahinja Eraković.

Nenadu Milijašu, Filipu Stojkoviću i Benu je odobren duži odmor. 

Još jedno Zvezdino značajno pojačanje Nikola Stojiljković je, kao i Meleg, obavio lekarske preglede, a treninzima će se priključiti ovih dana.

2024 © - Vesti online