Ponedeljak 11.06.2018.
15:45
Vestionline, mozzartsport.com

Zvezdina meč lopta za četvrtu uzastopnu titulu

MN Press
Dejan Davidovac očekuje pobedu večeras (Foto: Arhiva)

Košarkaš Crvene Zvezde, Dejan Davidovac otvoreno poručio saigračima da ne smeju više da dozvole da im protivnik ima napad za pobedu i da timski odigraju klimavu utakmicu. Druga utakmica kvalitetom nije bila ništa bolja, ali je Crvena zvezda odradila veliki posao na mišiće i iskustvo i tim koji je igrao najlepšu košarku u dosadašnjem delu Superlige dovela na ivicu gubitka velike bitke.

- FMP je odlična ekipa i zaslužila je da bude u finalu, namučila nas je u oba meča do sada. U trećem očekujem da odigramo najbolje što možemo i osvojimo titulu -  rekao je Zvezdin bek, svestan da je u subotu u Železniku bilo novih elemenata za analizu i da će biti dosta prostora za napredak.

- Nije bilo dovoljno koncentracije. Ova sezona je dugačka i teška, ostavila je traga na nama i nije lako boriti se da održiš koncentraciju, da ne pričaš sa sudijama, protivnicima. Pričali smo o tome pre plej-ofa, da bi trebalo da budemo fokusirani na svoju igru, da budemo tim, ali mi to očito nismo. Imali smo mnogo izgubljenih lopti, za razliku od prve utakmice. Naravno, za to je zaslužan i protivnik koji je odigrao dobar meč - zaključio je košarkaš crveno-belih.

Treća utakmica finalne serije se igra večaras od 19 časova u hali "Aleksandar Nikolić".

2024 © - Vesti online