Ponedeljak 11.06.2018.
15:30
Vestionline, mozzartsport.com

Bjelica napušta Minesotu

Tanjug/AP
Nemanja Bjelica i Vukovi iz Minesote blizu rastanka

Košarkaški reprezentativac Nemanja Bjelica će tokom leta postati ograničeno slobodni agent i trebalo bi da privuče pažnju nekoliko klubova iz najjače košarkaške lige sveta.

Kako prenosi košarkaški portal Sportando, Bjelica je interesantan Finiksu i Juti. On je tokom nedavno završenog finalnog turnira Evrolige u Beogradu, proveo određeno vreme sa zvezdom Jute Donovanom Mičelom, koga je na društvenim mrežama okarakterisao kao "Ruki godine“ u NBA ligi. Interesantno je da je plejmejker tima iz Solt Lejk Sitija Riki Rubio čak ostavio i komentar u obliku pitanja:"Saigrači naredne godine?“. Španski reprezentativac je već igrao u Minesoti, i to od 2015. do 2017. godine.

Džezeri će tokom ovog leta imati veoma mali prostor u budžetu, i uprava klub će morati i da se pozabavi i ugovorom Dantea Egzuma, dok će Sansi imati više novca u kasi i mogli bi da budu bliži dovođenju srpskog asa, potogovo posle izbora Igora Kokoškova za glavnog trenera.

Minesota bi imala mogućnost da izjednači svaku ponudu drugih klubova, ukoliko bude želela, naravno, ali je problem što je budžet odavno premašen.

2024 © - Vesti online