Subota 09.06.2018.
13:56
pink.rs, Alo

Pevačici stiže poklon iz Nemačke, cena - prava sitnica

Z. K. Munja
Dečko rešio da je iznenadi: Ana Sević

Naime, kako tvrdi izvor blizak Nedeljkoviću, biznismen je odluku da Sevićevu obraduje luksuznim četvorotočkašem doneo pre dva meseca, a automobil će dopremiti iz Nemačke.

- Danijel i Ana se zabavljaju od početka godine, a njihova veza je jaka i stabilna, uprkos činjenici da nisu dugo zajedno. Čini se da je Danijel u Sevićevoj našao sve što je tražio u ženama, te je sada rešio da joj pokaže koliko mu znači njeno prisustvo. Dugo je razmišljao kako da je obraduje, pa je došao na ideju da bi luksuzni automobil bio najbolji izbor za njegovu izabranicu - rekao je izvor i objasnio da je biznismen od početka znao koju marku automobila treba da pokloni svojoj dragoj.

- Odmah je znao da će Ani pokloniti "mercedes" i da će ga dopremiti iz Nemačke, a samo je trebalo da odluči koji model želi da joj pokloni. Dugo se premišljao, ali je konačno odlučio za polovni "mercedes C300" iz 2015. godine, koji košta 25.000 evra, a čija puna cena iznosi oko 80.000 evra. Za neke je možda suludo da joj posle pola godine veze kupi automobil, ali Danijel na taj gest ne gleda kao na nešto veliko - otkrio je izvor i objasnio da je biznismen došao na ideju o skupocenom poklonu sasvim spontano.

Naime, Danijel nije želeo da njegovu devojku prozivaju u društvu da je bivšem suprugu uzela sve nakon razvoda.

- Dugo se su se Anini i Danijelovi prijatelji šalili na pevačicin račun da je bivšeg supruga ostavila bez stana i auta, a iako se svašta pisalo i pričalo, njoj ipak nije bilo svejedno što je u medijima predstavljena kao žena koja je bila u braku sa Darkom Lazićem samo zbog novca. Danijelu su počele da smetaju šale na Anin račun, pa je svima rešio da zapuši usta time što će devojci kupiti luksuzni auto - kaže izvor dodaje da pevačica ne zna šta joj se sprema:

- Za dve nedelje automobil treba da stigne iz Nemačke, a Danijel je smislio način kako da iznenadi devojku - auto će je sačekati ispred njene zgrade na parkingu umotan u veliku crvenu mašnu.

Inače, Ana Sević i Danijel Nedeljković su se upoznali u Crnoj Gori početkom godine, a kako su se simpatije javile prilikom prvog susreta, par je ubrzo započeo romansu. Međutim, tek kada se Sevićeva sredinom januara razvela od Darka Lazića, novopečeni golupčići prestali su da kriju svoju vezu.

2024 © - Vesti online