Petak 08.06.2018.
09:04
Vestionline, Tanjug

Haos zbog Tompsona: Penzioner i pedikirka se potukli zbog pesme

printscreen youtube
Penzioner tražio Tomsponovu pesmu, pa kad mu želja nije ispunjena, odbio da plati piće

Zadarski sajt lista "Slobodna Dalmacija" navodi da se sukob odigrao 2. januara u kafiću u krugu Autobuske stanice u Zadru gde se 32-godišnjakinja najpre posvađala sa barba Šimom, koji joj je prigovorio što nije pustila Tompsona, poznatog po veličanju ustaštva na svojim koncertima i u svojim pesmama.

Kako se navodi, umesto Tompsonove, puštena je pesma pevača Miroslava Škora, nakon čega je barba Šime odbio da joj plati piće, što je od njega tražila.

Ona ga je zbog toga ošamarila, nakon čega joj je barba Šime uzvratio udarac. Navodi se da pedikirka nije posustala već ga je tada više puta udarila otvorenim dlanom u predelu glave na šta joj je barba Šime iznenada isprskao lice "biber sprejem".

Tada je u kafić ušao njen 38-godišnji prijatelj koji ju je zatekao na podu. On je udario barba Šimu zbog čega je 70-godišnjak pao, glavom udario o ivicu zida i ostao nepomično da leži dok je par otišao iz kafe bara.

Vlasnica kafića je na sudu rekla da je barba Šime inače dobar čovek i dobar mušterija i ispričala da je 32-godišnjakinja sporne večeri njega hvatala za jaknu, odgurivala, gurala šakama, rukama, kao i da je on bio smiren, ali prilično pijan.

Navodi se da je par kažnjen sa 726 kuna (oko 100 evra), a sud pri izricanju kazne nije pronašao nikakve olakšavanjuće okolnosti. 

Barba Šime je, sa druge strane, oslobođen optužbe za remećenje javnog reda mira jer je utvrđeno da je "postupao u nužnoj odbrani".
 

2024 © - Vesti online