Sreda 06.06.2018.
08:28
S. Đurić - Vesti

Kad očinstvo postane noćna mora

N. Đurović
Demantuje priče: Aca Lukas

Pevač je sve demantovao i naglasio da to nema nikakve veze s istinom. On je potvrdio da poznaje Tanju Bogdanović i dodao da njena priča nije istina.

- Ona je bila kod mene u stanu sa društvom. Da nosi moje dete, ne bi se obratila medijima, ona je psihopata. Dete sigurno nije moje, jedino da se pravi putem vazduha ili putem blututa. Sa tom devojkom nisam imao nikakav kontakt - rekao je Aca za medije.

N. Đurović
Uskoro na sudu: Miroslav Ilić

Pevač narodone muzike Miroslav Ilić već nekoliko godina je u problemu jer Mirjana Antonović, koja živi u Kanadi, tvrdi da je njen sin Devin zapravo njegovo dete. Ona je pre dve godine s njim došla u Srbiju u nameri da ga upozna sa ocem, ali Miroslav do tada nije želeo da to prihvati jer tvrdi da on nije njegov sin.

Mirjana i Devin su zbog pevačevog ponašanja bili primorani da se obrate sudu, kako bi Miroslav otišao na DNK analizu. Antonovićeva je dugo čekala na odluku suda, a pre nekoliko dana sa javnošću je podelila odluku suda.

EPA/ALESSANDRO DI MARCO

Priznao sina

Bivši fudbaler Siniša Mihajlović nikada nije krio da je imao avanturu iz koje je dobio sina Marka.
- Otkako je došao na svet, dobio je moje prezime i ja ga izdržavam. Živi u Italiji i brinem se o njemu kao i o ostalih petoro dece. S njim provodim manje vremena, ali se čujemo telefonom, dolazi kod mene, zajedno idemo na odmore. Normalno funkcionišemo i uporedio bih to sa decom razvedenih roditelja koji su u dobrim odnosima - rekao je jednom prilikom Siniša.

- Dragi moji prijatelji, dobre vesti. Nakon dugog čekanja, Miroslavljevih manipulacija i izbegavanja svojih obaveza, prema sinu Devinu, apelacioni sud je odbio njegove navedene gluposti u vezi našeg državljanstva i nadležnosti. Zakazane su pripreme za glavno suđenje 27. juna 2018. Uskoro ćemo konačno imati šansu da se svi suočimo na sudu. Ova odluka nam je povratila veru u srpsko pravosuđe i mogućnost za izmenu zakona u vezi s obaveznom DNK analizom, i pravde za svu decu Srbije - napisala je između ostalog Mirjana u svom statusu na Fejsbuku.

- Te priče o mom vanbračnom sinu nije ništa novo. Pre osam godina toj gospođi sam poručio da njen sin ima jednog oca, a to je onaj koji ga je priznao i koji se u dokumentima vodi kao njegov otac - rekao nje svojevremeno Miroslav.

Z. K. Munja
Iskren: Era Ojdanić

Nisu krili neverstva

Pevača Eru Ojdanića bije švalerski glas, a on nikada nije krio da ima dvoje vanbračne dece, ćerku Bjanku i sina Andreja. Njegova pokojna supruga Ljupka ih je prihvatila kao svoje, a Era ih smatra ravnopravnim članovima porodice. Svoja neverstva Ojdanić nikada nije krio, već je javno pričao o njima.
Šaban Šaulić priznao je vanbračnog sina Roberta, kog je dobio sa izvesnom Nevenkom. Robert je od oca dobio pravo bogatstvo od tadašnjih 30 miliona dinara, ali je prestao da ga izdržava kad je postao radno sposoban.
- Prvi put sam ga video kad je imao pet godina i poneo sam se kao čovek. Nisam tražio nikakav dokaz da je moj sin. Jednostavno sam ga priznao, bez ikakvih provera. Davao sam mu novac, i više nego što je trebalo. Sad je nastao problem zato što ne želim da izdržavam čoveka koji ima 37 godina - rekao je jednom prilikom Šaulić.

2024 © - Vesti online