Ponedeljak 04.06.2018.
20:51
M. Topalović - Vesti

Skauti rade punom parom

M. Topalović
Posmatraju i komentarišu igru:Dejan Stanković i Saša Ilić na stadionu u Gracu

Meč u Gracu nije zanimljiv samo Srbima. Naši protivnici u grupi, pre svih Švajcarska i Brazil, pomno prate svaki pokret "Orlova".

"Vesti" imaju i dokaze. Na tribinama Merkur Arene su:

M. Topalović
 

Mladi novinar iz Brazila koji radi za "O Globo". On je već četiri meseca u Srbiji i svakodnevno izveštava o zbivanjima u taboru "Orlova. Nije propustio priliku da se nađe u Austriji i radi paralelno sa kolegama iz Srbije. Mnogi u šali kažu da će tražiti naše državljanstvo posle Mondijala.

M. Topalović
 

Skauta imaju i Švajcarci. nalazi se na suprotnoj strani od novinarske, ali "Vesti" imaju i na tom delu tribina "svog čoveka" koji prati sva zbivanja. Isto radi i Švajcarac! Napunio sveku posle prvih 45 minuta u kojima baš i nije imalo šta da se vidi. Bar iz našeg ugla, ali skauti imaju "posebne oči".

M. Topalović
 

Poznati kuvar Velja iz hotela Mladost i ovaj put je uz  reprezentaciju Srbije. Igrači su navikli na njegove đakonije. kada smo ga upitali za uslove za rad u hotelu Falkenštajner u Bad Valtersdorfu samo se nasmejao i odmahnio rukom.

M. Topalović
 

Ne znamo odakle su ovi navijači Srbije, ali su prijatni, komšije na tribini pa je to jedan od razloga  da se nađu na portalu "Vesti".

2024 © - Vesti online