Ponedeljak 04.06.2018.
14:21
Tanjug

Muslin sarađivao sa menadžerima, želi loše reprezentaciji

M. Todorović
Slavoljub Muslin, bivši selektor fudbalske reprezentacije Srbije

Muslin je u intervjuu za "Sovjetski sport" između ostalog rekao da je otišao iz FSS jer mu se navodno neko "iz vrha Saveza mešao u posao" i da je "očigledno čačnuo nečije interse odozgo".

- Kada je Muslin postavljen za selektora imao je dva zadatka, da napravi rezultat i da ne sarađuje sa menadžerima. Do razlaza je došlo kad je prekršio drugo pravilo i počeo da se sarađuje sa menadžerima. To vrlo dobro znaju pojedini igrači, menadžeri...Pa uostalom ne tako davno je o tome govorio Mateja Kežman koji je menadžer Sergeja Milinkovića-Savića. Kežman je tada između ostalog naveo da je odbio Muslinove ponude za kombinacijama. Da li je potrebna veća potvrda od te? Odlaskom Muslina sprečeno je da se realizuju samo i isključivo lični intersi bivšeg selektora - rekao je Zeković.

Zeković ima vrlo jasan odgovor na pitanje zbog čega je Muslin baš sada odlučio da progovori o odlasku iz FSS.

- Pokušava da poremeti atmosferu u reprezentaciji i stručnom štabu. Želi neuspeh, pa kako bi se on onda predstavio kao veliki trener. Veliki trener koji je od završetka kvalifikacija nije uspeo da pronađe inostrani angažman. Kao i pojedinici iz određenih klubova želi da se dogodi nešto negativno. Zbog toga što mu nije dozvoljeno da bude mendažera - poručio je Zeković.
 

2024 © - Vesti online