Petak 01.06.2018.
16:27
b92.net

Manekenka ne priznaje estetske zahvate: "Slobodno mi skenirajte lice"

EPA/Franck Robichon
Manekenka Bela Hadid Foto: Arhiva

Dok mnogi sumnjaju da se Bela Hadid podvrgla višestrukim operativnim zahvatima, kako bi korigovala određene nesavršenosti, mlada manekenka ističe da je potpuno prirodna. 

Manekenka je priznala da je tek u 21. godini stekla samopouzdanje, ali da se još uvek bori sa glasinama vezane za estetsku hirurgiju iako je više puta u medijima demantovala priče..

- Ljudi misle da sam prošla kroz razne operacije, uradila sam "ovo" ili "ono". I znate šta? Možete da mi skenirate slice. Užasno se plašim stavljanja filera u usta. Nikada se ne bih tako "poigravala" sa svojim licem - kazala je Bela za "Instajl" magazin. 

Hadidova je takođe priznala da je tokom adolescentskih dana bila veoma nesigurna u sebe i svoj izgled. Smatrala je da ima preširoke kukove, osećala se debelo, a svoje lice doživljavala čudnim.

Ipak, reč je samo o krizi identiteta koja je svojstvena tinejdžerkama, jer je Bela prošle godine zahvaljujući svom izgledu zaradila čak oko 4,5 miliona funti godišnje, što dovoljno govori da je njen izgled veoma prihvaćen u svetu modne industrije. 

Nakon što je manekenka ovo zvanično kazala u intervjuu, na Tviteru se pojavila kolaž fotografija na kojoj su korisnici interneta uporedili njen izgled sada i od samo pre nekoliko godina.

2024 © - Vesti online