Petak 01.06.2018.
13:35
Vestionline, mozzartsport.com

Partizan dovodi napadača: Stiže najbolji strelac druge lige Portugala!

youtube
Stiže u Humsku: Rikardo Gomeš

Ugovor sa crno-belima već u ponedeljak bi trebalo da potpiše najbolji strelac druge lige Portugala u narednoj sezoni Rikardo Gomeš, saznaje MOZZART Sport. Naravno, ako se pre toga usaglase svi detalji potencijalne saradnje.

Informaciju o interesovanju srpskog vicešampiona za reprezentativca Zelenorotskih ostrva prvi je objavio dnevnik Infomer. A izgleda da je posao blizu realizacije. Kako se može čuti u krugovima bliskim Partizanu momak koji je prošle sezone postigao 22 gola za Nacional ima veliku želju da se preseli u Beograd. Sviđa mu se Partizanov projekat za narednu sezonu, kao i činjenica da bi ga u Humskoj sačekao Miroslav Đukić.

Rikardo Gomeš je imao sezonu iz snova u Nacionalu i pomogao je tom klubu da se vrati u elitnu ligu Portugalu. Što bi stručnjaci rekli Gomeš je polivalentan ofanzivac. Najbolje se snalazi na poziciji centralnog špica, ali je upotrebljiv i kao krilo. Gotovo celu karijeru Rikardo Gomeš je proveo u Portugalu. Dres Nacionala nosi od 2016.godine, a pre toga je branio boje Viktorije Gimaraeš i Vizele.

Ugovor sa Nacionalnom mu ističe ovog leta, što znači da Partizan ne bi trošio novac na obeštećenje.

2024 © - Vesti online