Četvrtak 31.05.2018.
22:30
pink.rs

Lepi Mića ogorčen progovorio o svemu

youtube.com/Zadruga Official
Lepi Mića opleo po Luni

Ono što je posebno privuklo pažnju javnosti jeste celokupna situacija između Lune Đogani,Slobodana Radanovića i Kristine Kockar, što je iz njegovog ugla za svaku osudu. On je do detalja obrazložio šta misli o svemu, a svakome od njih uputio je po jedan savet koji je bio i više nego dobronameran.

Cela priča se vrti oko njih troje. Oni su klasični indijanci, nebitni su. Mi smo ti koji smo odgovarali na pitanja umesto njih, mi smo osuđivali i davali ocene, a i govorili dobre stvari. Mi smo ti koji su stvorili njih, nisu oni nas. Luna je ta koja je prva priznala da je zaljubljena u oženjenog muškarca, a ima samo 22 godine. Ona je uradila najlošiju stvar koja postoji na zemaljskoj kugli, to je krađa ljubavi pred milionima ljudi. Patetika se zasniva na tome: Ja sam se zaljubila, nisam kriva. Ona misli da nju mrze, ja samo komentarišem šta da radi. Ona nije svesna da se valja na krevetu gde leži njegova supruga preko puta. 

Zadrugar je bez dlake na jeziku detaljno opisao njihove odnose koji se menjaju iz minuta u minut, a šta je još ispričao o njima pogledajte u nastavku.

2024 © - Vesti online