Nedelja 25.07.2010.
10:39
Vestionline, Sportske.net

Petrović neće u Rasing!?

Početkom juna je predsednik Rasinga Pernija boravio u Beogradu, izgleda da je tada na nivou klubova sve dogovoreno, ali Petrović nije potpisao za Sporting. On je u nekoliko navrata izjavljivao da se pita klub, ali stvari su malo drugačije.

Klub je rekao svoje, Partizan je pristao na 2.5 miliona evra, ali je transfer stopirao menadžer našeg reprezentativca, Jovica Radonjić. On je naime pre nekoliko dana poručio da Petrović neće u Santander ni za 50 miliona, a ljut je na menadžera Vekića, koji je navodno rekao da Petrović i njegov menadžer "mlate praznu slamu".

U izjavi za "Sport", menadžer Zoran Vekić je pokušao da spusti loptu.

"Igram fer, doveo sam Špance u Beograd, dogovor je postignut, i time bih zaključio priču. Petrovićev menadžer mora da izdejstvuje najbolje moguće uslove za svog klijenta", rekao je Vekić.

Izgleda da u tom grmu leži zec. Naime, Španci nude pola miliona evra po godini Petroviću, što ne zadovoljava njegove ambicije, i u poređenju sa nekim drugim ugovorima igrača njegovog tipa u Primeri jeste malo.

U svakom slučaju Radonjić poručuje da nije problem da Petrović ostane u Partizanu, osluškuje vesti iz Engleske i Portugala, odakle bi trebalo da se jave Vest Hem i Porto....do tada Raća ostaje u Partizanu. 

2024 © - Vesti online