Sreda 30.05.2018.
17:01 >> 14:25h
Tanjug, Vestionline

Grujić: Brazil je inspiracija, ali prve dve su prioritet

N. Đurović
Imamo šansu: Marko Grujić

- Vreme je na našoj strani od prvog dana okupljanje u ovom velelepnom centru. Imamo još dva treninga i put u Austriju koji ćemo iskoristiti da se što bolje pripremimo. Svako ima pravo da se nada odlasku na Mundijal. Mi stvaramo reprezentaciju na duge staze i tu smo da se navikavamo jedni na druge - rekao je novinarima Grujić u Kući fudbala u Staroj Pazovi.

Kako je naveo, utakmicama protiv Kostarike i Švajcarske bi trebalo da bude dat veći značaj nego za poslednje kolo protiv Brazila. 

- Kostarika i Šcajcarska su kljične. O Brazilu ne bi trebalo da trošimo reči, nadam se da ćemo ući rasterćeni u poslednje kolo i meč sa njima - rekao je Grujić. 

On je naveo da ne vidi problem u putovanjima na različite destinacije tokom Mundijala u Rusiji i ističe zadovoljstvo odabirom protivnika na pripremama u Austriji. 

- Zadovoljan sam odabirom reprezentacija sa kojima igramo na pripremama, jer su sa istog kontinenta i imaju sličan stil igre kao Kostarika - izjavio je Grujić. 

Prema njegovim rečima, rezultatska važnost ima prioritet u prva dva kola protiv Kostarike i Švajcarske, a da će Brazil poslužiti kao inspiracija za igru 

- Prve dve su posebno bitne i nema razlike između Kostarike i Švajcarske. Uvek je Brazil inspirativan. Protiv njih ćemo igrati energično, kao što igramo u svakoj, ali kod njih naročito - rekao je Grujić.

2024 © - Vesti online