Sreda 30.05.2018.
13:48
Tanjug, Vestionline

Milenković: Bilo je treme na okupljanju, čast je biti ovde

MN Press
Privilegija: Nikola Milenković na treningu reprezentacije

- Stvarno sam lepo prihvaćen. Čast mi je što sam deo ekipe u kojoj vlada odlična hemija. Dajemo sve od sebe. Postojala je pozitivna trema, ali mnogo mi je bilo lakše kad sam upoznao igrače - rekao je Milenković novinarima u Kući fudbala u Staroj Pazovi.. 

Prema njegovim rečima, još uvek "kupi cake" od starijih kolega iz reprezentacije u TV prenosima i nada se da će se naći na spisku za Mundijal, ali ističe da je selektorova poslednja reč. 

- Gledam na televiziju naše reprezentativce i učim od njih. Trebalo bi biti posvećen i trenirati sa ambiciju da se nađemo na spisku, ali selektorova je poslednja.

Nekadašnji defanzivac Partizana otkrio je da je primio čestitke od Ivana Tomića na pozivu u reprezentaciju, ali nije želeo da sve zasluge za mogući odlazak na Mundijal pripiše treneru koji ga je afirmisao u prvom timu crno-belih.. 

- Bio sam sa porodicom kada sam dobio poziv u reprezentaciju i bio sam presrećam. Čestitao mi je Ivan Tomić, on mi je mnogo pomogao u Partizanu, ali sve ostalo sam uradio sam.

On se osvrnuo i na proteklih godinu dana u Seriji A u kojoj je imao jedan ozbiljan okršaj sa golgeterom Juventusa Gonzalom Iguainom. 

- Iskoristio sam šansu u Fiorentini. Zreliji sam posle sezone u Italiji nego ranije. Mnogo sam napredovao, na fizičkom aspektu prvenstveno, a koškanje sa Iguainom je normalna pojava u fudbalu - poručio je Milenković.

2024 © - Vesti online