Sreda 30.05.2018.
08:28
Ekipa Vesti

Bajka na srpski način

MN Press
Glamurozno venčanje: Anja i Igo na Kalemegdanu

Mlada je blistala u raskošnoj venčanici od perja, dok je oko struka imala srebrni kaiš od kristala. Venčanje Anje i Igoa privuklo je veliku pažnju javnosti, a pre ulaska u crkvu mladi par pozirao je sa osmehom na licu brojnim fotoreporterima. U Sabornu crkvu prvi su stigli mladini roditelji Piksi i Snežana, koja je prisutne oduševila svojim izgledom i stajlingom.

Piksijeva lepša polovina za ceremoniju svoje naslednice u Beogradu odabrala je elegantnu kreaciju koja je odmah pobrala sve komplimente prisutnih gostiju. Ništa manje elegantna i glamurozna nije bila ni mladoženjina majka, koja je na sebi imala crno-beli komplet i otmeni šešir na glavi. Crkveno venčanje obavila su dva sveštenika, jedan na srpskom jeziku, a drugi na engleskom. Mladin otac nije mogao da sakrije emocije posle ceremonije venčanja.

- Presrećni smo, veoma smo emotivno doživeli sve ovo, jer je u duhu srpske tradicije, poštujemo našu veru, crkvu i običaje. Igo je uzeo našu veru! Najbitnije je da se oni vole - rekao je presrećni Dragan Stojković Piksi medijima.

I trubači su uzeli stvar u svoje ruke i zasvirali "Đurđevdan". Nakon što su sklopili crkveni brak i izgovorili sudbonosno da, mladenci su po izlasku iz crkve razmenili i prvi poljubac. Dok su ih svi oduševljeno posmatrali oni su se osmehivali, a devojčice u belim haljinicama su bacale latice ruža, pa je sve izgledalo kao iz bajke. Nakon ceremonije desio se i mali peh. 

Elegantni gosti

Na svadbi je bilo puno zvanica, između ostalog i brojnih poznatih ličnosti, a među zvanicama su bili Željko i Jovana Joksimović, koja je blistala u dugoj izazovnoj haljini. Stajlingom su oduševili i Jelena Karleuša i njen suprug, fudbaler Duško Tošić. Pop pevačica, pojavila se na svadbi Anje Stojković i Igoa Valentea u roze svilenoj haljini, dok je njen suprug odabrao crno odelo. Na svadbu su došli i brojni gosti iz inostranstva.

Naime, Anja je, kako običaji nalažu, trebalo da baci bidermajer, a u tome joj je pomogao suprug, koji nije skidao osmeh sa lica. Dok se ona nameštala Igo je odbrojavao, međutim buket je ipak bacila predaleko, pa niko nije uspeo da ga uhvati.

Piksijeva naslednica je sve to prihvatila sa osmehom, pa je ponovo bacila bidermajer. Mladenci i gosti slavlje su nastavili u jednom prestoničkom restoranu na Kalemegdanu.

Torta na šest spratova

Raskošno svadbeno veselje Anje Stojković i Iga Valentea uveličale su brojne javne ličnosti, a Nina Badrić i Lepa Brena latile su se mikrofona, što je atmosferu dovelo do usijanja.
Kada je napravljena pauza usledio je pravi spektakl. Svi su se zaputili ka raskošnoj terasi restorana, a nebo je osvetlio vatromet raznih boja. Anja je skinula venčanicu i obukla plavu haljinu, a zajedno sa suprugom isekla je svadbenu tortu koja je bila na šest spratova.
Veče pre venčanja Anja je sa najbližima slavila devojačko veče, a za tu priliku mlada je obukla haljinu od kristala, tešku 10 kilograma.
- Trebalo je da je sačuvam za doček Nove godine - rekla je Anja.
Anja i Igo već imaju jednoipogodišnju ćerku Indiju Rouz, a na crkveno venčanje doputovali su u petak uveče privatnim avionom iz Pariza.






 

2024 © - Vesti online