Utorak 29.05.2018.
14:13
Tanjug, Vestionline

Rajković: Ne može se porediti SP za mlade i Mundijal

MN Press
Koferi spremni za Rusiju: Predrag Rajković

- Mundijalito se ne može porediti sa Svetskim prvenstvom u Rusiji, ali nadam se približnom uspehu. Najbitnije je grupu da prođemo, pa onda idemo korak po korak - rekao je Rajković novinarima u Kući fudbala u Staroj Pazovi. 

Kako je naveo oseća samopouzdanje i veruje da će se naći na spisku putnika za Mundijal. 

- Ovaj period je najduži. Jedva čekamo da počne. Deluje blizu, ali ima još 16 dana. Umorni smo, ali imamo želju i motivaciju. Svi dobro radimo i družimo se van terena. Nadam se da cu biti na spisku putnika za Svetsko. Imam dobru sezonu i samopuzdanja i braniću ako zatreba - rekao je Rajković. 

Golman Makabija ne beži od toga da je utakmica protiv Kostarike bitna, ali kaže da nije presudna za konačan ishod u grupi. 

- Dosta utiče prva utakmica jer otvara vrata za dalji krug, ali nismo bez šansi i ako ne prođemo dobro protiv Kostarike. Mislim da ćemo podići formu, jer radili smo dobro prethodna dva dana i bićemo spremni do Mundijala - izjavio je Rajković. 

U predstojećim prijateljskim utakmicama vidi priliku da se svi nametnu selektoru. 

- Prijateljske utakmice će značiti za samopuzdanja, svi će dobiti šansu da se nametnu za Svetsko prvenstvo. Verujem da imamo zdravu konkurenciju i nema klanova u timu - rekao je Rajković.

2024 © - Vesti online