Nedelja 25.07.2010.
05:19
J. A. - Vesti

Tijana Dapčević: Mlada sam za silikone

Samo da smršam: Tijana Dapčević

"Ne znam ko je pokrenuo priču kako mi je suprug već zakazao ugradnju silikona na jednoj privatnoj klinici. To nije tačno. Još sam mlada i takve stvari mi nisu potrebne. Ima vremena, posle pedesete, šezdesete godine, kad se budem otromboljila i počnem da visim, onda ću tek da razmišljam o zatezanju lica, podizanju kapaka, liposukciji, uvećanju grudi", kaže Tijana, koja želi jedino da smrša.


"Moram hitno da probušim kašiku, smanjim tanjir i konfekcijski broj, odnosno da skinem jedno sedam kilograma. Iskreno za mene su silikoni bezukusni. Previše je kad jedva punoletne devojčice vidim po gradu sa napumpanim ustima, ogromnim silikonskim grudima koje im izgledaju kao da će da se preture svakog trenutka zbog veličine. Da li one sebe vide sada i da li razmišljaju šta će da pune kad ostare", iskrena je Tijana. Ona tvrdi da ima ćerku nikada joj ne bi dozvolila da tako izgleda.


"Srećom imam sina, ali i da imam ćerku jedino što bi došlo u obzir jeste operacija ukoliko ima klempave uši ili kukast nos, pa da ne pati ceo život. A, ovo popularno punjenje guze, usta, grudi, to ne dolazi u obzir".

2024 © - Vesti online