Ponedeljak 28.05.2018.
15:08 >> 17:20h
Vestionline, Tanjug

Bratunac: Helikopter nije pao, samo je oštetio dalekovod

pixabay.com
Foto: Ilustracija


Zamenik komandira Profesionalne vatrogasne jedinice Bratunac Zoran Milosavljević, takođe je rekao da pregledom terena nije ustanovljena helikopterska nesreća.

Iz Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske ranije je saopšteno da su dobili dojavu o rušenju helikoptera i da se te informacije proveravaju, kao i da su na lice mesta upućeni pripadnici policije, hitne pomoći i vatrogasci.

Elektrodistribucija je prethodno potvrdila da je helikopter zakačio i oštetio prenosnu mrežu i da je snadbevanje električnom energijom u toj oblasti prekinuto.

Prema navodima medija, nesreća se dogodila oko 12:30 sati i helikopeter se srušio u nepristupačnoj oblasti.

"Dnevni avaz" piše da se spekuliše da se radi o civilnom helikopteru koji je pao na miniranom području u Konjević-Polju.

Iz Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske je saopšteno da su dobili dojavu o rušenju helikoptera i da se te informacije proveravaju.

Na lice mesta upućeni su pripadnici policije, hitne pomoći i vatrogasci.

Nije poznato ni koliko se osoba nalazilo u helikopteru.

RTRS navodi da se helikopter srušio na 20 kilometara zapadno od Bratunca.

Dodaje se da je potvrđeno da nije u pitanju helikopter MUP-a Republike Srpske, niti Helikopterskog servisa RS, kao ni Oružanih snaga BiH i Eufora, čije su sve letelice u bazi. 

Elektrodistribucija je potvrdila da je helikopter zakačio i oštetio prenosnu mrežu i da je snadbevanje električnom energijom u toj oblasti prekinuto.

2024 © - Vesti online