Nedelja 27.05.2018.
23:45
S. Đurić - Vesti

Marijin glas se orio Arenom

V. Sekulić
Veče za pamćenje: Marija Šerifović u prepunoj Areni

- Pevaću balade na početku, jer ipak su žene moja publika, a za muškarce ćemo nešto kasnije - rekla je Marija oduševljenoj publici.

Arenom se orio Marijin moćni glas. Nizali su se hitovi, a svaki od njih publika je dočekala sa oduševljenjem. "Bol do ludila", "Sto prvi", Nije mi prvi put", Nedelja", "Ja volim svoj greh"... samo su neke od pesama koje je otpevala. Potpuno neočekivano Marija je u jednom trenutku pozvala novinare i fotoreportere da joj se pridruže na bini kako bi slikali publiku, koja je uglas pevala sa njom. Na repertoaru se našao i veliki hit Zdravka Čolića "Ti možeš sve", što je izazvalo pravu euforiju u najvećoj koncertnoj dvorani na Balkanu. Publika je pala u trans kada je izvela pesmu "Molitva" s kojom je pre 11 godina pobedila na izboru za najlepšu pesmu Evrovizije u Helsinkiju. Na bini su joj se pridružile članice grupe Bjuti kvins, koje su s njom dovele Evrosong u Beograd, Sanja, Ana, Suza, Ivana i Ksenija.

Roditelji u loži

Veliku podršku Mariji su pružile i kolege. Veliku pažnju izazvala je Jelena Karleuša, koja je svojim stajlingom podigla "veliku prašinu". Popularna pevačica pojavila se u izazovnom izdanju, u crnoj providnoj haljini u kojoj se jasno videla njena figura. Ona je pre koncerta rekla da se raduje nastupu njene koleginice i prijateljice.
- Verujem da će publika pevati uglas i ona to zaista zalužuje - izjavila je između ostalog Jelena.
U Marijinim hitovima uživali su i Ana Bekuta, Adil Maksutović sa suprugom Anom, Jelena i Ivan Bosiljčić, Viktor i Stefan Živojinović, Aleksandra Radović, Nemanja Matić fudbaler Mančester Junajteda... Pored mnogobrojnih poznatih ličnosti, koncert su ulepašali i Marijini roditelji, Verica i Rajko Šerifović, koji su sedeli u loži i ponosno uživali u ćerkinim hitovima.

- "Molitva", 11 godina kasnije i 11 kilograma više - rekla je Marija.
Nakon što je izvela svoj veliki hit "Deo prošlosti", Marija je najavila počasnu gošću Lepu Brenu, snimkom njenog hita na video-bimu, "Evo, zima će". U ružičastom kompletu folk pevačica se pojavila na bini i zapevala "Pazi kome zavidiš", a publika ju je pozdravila aplauzom.
- Marija, dok sam bila iza scene, nisam imala tremu, ali zato sada... - rekla je Brena, a potom ispunila Marijinu veliku želju i otpevala "Imam pesmu da vam pevam".
Ona je na fantastičan način otpevala i pesmu "Pukni zoro", što je posebno očaralo publiku. Posle višečasovnog spektakla Marija se pozdravila sa beogradskom publikom.

Los Anđeles mirna luka

Marija je u brojnim intervjuima koje je davala pre koncerta najavila da će posle Arene spakovati kofere i otići na omiljenu destinaciju.
- Idem u Los Anđeles. To je najidealniji grad za život po svemu i to je moja mirna luka. Nikada nisam potpuno napustila taj grad i idem kada imam 10 ili 15 slobodnih dana. Reč je o najlepšem gradu na svetu, koji ima atmosferu, mir. Energija u Los Anđelesu mi prija - rekla je Marija.

2024 © - Vesti online