Nedelja 27.05.2018.
15:30
Vestionline, Tanjug

Socijalisti nikada nisu bežali od promena: Glasaćemo za Malog

Tanjug
Dačić: Odnosi u vladi su dobri, ali...

- Mali se dobro pokazao na mestu gradonačelnika i SPS će glasati za taj predlog. Takodje želim da istaknem da je i Dušan Vujović odlično radio taj posao - kazao je on.

Što se rekonstrukcije vlade tiče poručio je da SPS ne zanima rekonstrukcija. 

- Mediji, kada ne znaju šta će da pišu, najave rekonstrukciju. To je pitanje za najjaču stranku, a to je trenutno SNS. Dakle, o svemu se pitaju Vučić i Brnabićeva. Mi imamo dobre kadrove u Vladi i zadovoljni smo kako rade - istakao je Dačić. 

Rekao je da su odnosi u vladi dobri, da se tu i tamo pojavi koja trzavica, ali da je to normalno. 

- Ne bih se složio da radimo “u leru”. Rekao bih da radimo punom parom i da sve više i više shvatamo potrebu da radimo kao tim - naglasio je on. 


Što se SPS-a tiče rekao je da će naravno biti promena u stranci, ali na kongresu i demokratskim putem. 

- Socijalisti nikada nisu bežali od promena i po tome smo poznati. Svako od funkcionera stranke podneće izveštaj, analiziraće se njihov rad i onda će ko nije dobro radio biti smenjen. Nema tu sentimentalnosti. Samo zahvaljujući takvim radom smo i opstali sve ove godine i na političkoj sceni, ali i na vlasti. Dakle, neće biti nedodirljivih u stranci - istakao je Dačić. 

Najavio je da će ako reprezentacija Srbije pobedi Brazil pevati sa selektorom Mladenom Krstajićem. 

- Samo neka oni dobro odigraju u Rusiji i obraduju narod. A ako pobede Brazil, obećavam da ću pevati s Krstajićem - naglasio je on dodajući da bi voleo da ode u Rusiju sa sinom Lukom na neku utakmicu, ali da ne može da garantuje da će uspeti, jer mora da vidi da li mu obaveze dozvoljavaju.

2019 © - Vesti online