Nedelja 27.05.2018.
15:57
kurir.rs, Vestionline

Zadrugar sve priznao o romansi sa Zoricom Marković

youtube.com/Lad Debeli
Duško sve priznao

- Mi nismo ništa prestali. Gledamo se jednim očima... Mi smo bili uvek u korektnim odnosima, nikada nismo bili nešto intenzivno zajedno toliko vremena... U jednom trenutku smo se malo udaljili da bi uzeli vazduh, ali ništa se tu nije bitno promenilo. Zorica i ja smo se dogovorili da kad ona izađe damo zajedničke izjave, a da ja do tada ništa ne komplikujem i da ne objašnjavam puno - rekao je Duško.

Sa druge strane, njegova ćerka Andrijana u rijalitiju je započela vezu sa Đeksonom, zbog koje su se vodile razne porodične rasprave. Mnogo je teških reči palo, te je Duško javnosti otkrio da li se kaje i šta sada, kada je izašao napolje, misli o svemu.

- Od samog početka sam bio protiv njegovog ponašanja i protiv njegove druge strane koja se meni ne sviđa, ali ja nisam branio Andrijani da bude sa njim sve do kritične tačke. Kritična tačka je bila njegovo nepoštovanje, a to sam ja shvatio kroz njegov slobodniji odnos prema Andrijani, i verbalni i to maženje, paženje. Bio sam ljut i na Andrijanu i na njega - izjavio je on.

- Oni su prešli granicu koja ne sme da se pređe u prisustvu oca. Promenio sam odluku zbog toga i kada bi opet to radili, ja bih isto postupio, tu sam nemilosrdan. Ja sam tako vaspitan i za mene je to nedopustivo. Nisam protiv ničije ljubavi, ali van očiju oca i majke, za mene je sve drugo bolesno -  kaže on.

Takođe, otkrio je kakvo je obećanje dao ćerki pred izlazak iz rijalitija.

 - Sto posto sam siguran da Andrijana i Đekson neće imati seks pred kamerama. Verujem u svoje dete. Pre nego što sam izašao iz 'Zadruge' rekao sam Andrijani da povlačim svoje ingerencije, odnosno povlačim pravo veta na njene odluke i neka u budućnosti radi onako kako ona misli da treba, neću se buniti, to sam joj obećao, ali kad me bude pitala za mišljenje neka se pripremi - rekao je on.

2024 © - Vesti online