Petak 25.05.2018.
12:09
Vestionline

Čanak: Svi znamo šta nas čeka u polufinalu

abaliga.com/Partizan NIS
Želi pobedu nad Zvezdom: Nenad Čanak

Kapiten Novica Veličković, koji je bio najbolji igrač crno-belih u drugom meču, posvetio je trijumf povređenom saigraču, Bondži Siju.

- Sigurno da smo očekivali reakciju Mege posle prve ubedljive pobede. Osim par minuta koje nismo kontrolisali kada su otišli na +12, sve ostaloje bilo u redu. Ono što smo zacrtali to i radimo, znate koja utakmica nas čeka u polufinalu i idemo na pobedu. Čestitam Megi i mojim saigračima na pokazanom karakteru i borbi. Nije lagano kad igrača kao što je Bondža nemate u rosteru, čoveka koji nam je puno pomogao od kada se priključio. Ova pobeda je za njega od nas - rekao je Veličković.

Trener Nenad Čanak ističe da se njegova ekipa sada okreće najvećem mogućem izazovu - duelima sa Zvezdom.

- Potpuno drugačija utakmica nego ona u Pioniru što smo i očekivali. Pokazali smo kvalitet jer smo uspeli da se vratimo iz neprijatne situacije posle minus 12. Probali smo u hodu da se adaptiramo na nedostatak Bondže Sija, koji nam ponu znači, pogotovo u odbrani iako to statistika ne pokazuje. Danas su Andrić i Čakarević o uspeli da iskompenzuju. Arhivirali smo četvrtfinale, ostaje da se spremimo za polufinale. Svi znamo kakav nas tamo protivnik čeka i daćemo sve od sebe da uđemo u finale - rekao je Čanak.

2024 © - Vesti online