Sreda 23.05.2018.
16:56
pink.rs, Vestionline

Mina se vratila u Zadrugu, a sa sobom povela jednu osobu... (VIDEO)

youtube.com/ Zadruga Official
Mina Vrbaški i njena majka Ivana ušle zajedno u Zadrugu

Takmičarke su bile inspirativne za šalu sa svim zadrugarima, a ono što su uradile sigurno je nasmejalo mnoge. Mina i Ivana su pokušale da porazgovaraju sa svima, ali su se oni uporno trudili da ih ignorišu.

Međutim, ukućanke su došle na ideju koja im se nimalo nije dopala. One su pre samog ulaska u Zadrugu ponele hranu koja je ukućanima bila i te kako potrebna, ali po pravilima niko nije smeo da odreaguje.

Mina je bila najsrećnija kada je sa svojom majkom otišla u hotel gde trenutno boravi Nemanja Đerić Đekson sa svojom devojkom Andrijanom Radonjić. Mina im je uzela vlažne maramice kao i svu njenu šminku.

Ono što je zaprepastilo pojedine takmičare jeste činjenica da im je bivša zadrugarka otela većinu novca koji su oni uštekali, jer je imala mogućnost da iz svog ugla vidi gde sve najvrednije stvari kriju zadrugari.

Miki Đuričić ostao je u šoku zbog krađe novca, pa je vikao na sav glas.

- Jao, gde su mi pare?! Ukrao mi neko pare! Jao, gde su moje pare...Hteo sam da kupim boks cigara, jao...Mićo, ukrao mi neko novce! Nema para iz torbice - bio je očajan Miki, ali nije smeo da nagovesti kako i gde je njegov novac nestao.

Rečenica koja ga je naterala da prasne u smeh kada su Mina i Ivana ponovo ušle kod Mikija je kada joj je ćerka rekla da samo za njega odigra jedan striptiz.

- On se loži na tebe, vidiš da ne može da živi bez tebe, dr*a ga svaki dan! - rekla je Mina koja je sigurno šokirala javnost.

A vrhunac njihovog boravka u najpopularnijem rijalitiju jeste prosipanje sanitarije i kečapa na Đeksonovom i Andrijaninom krevetu u hotelu, a ono što Nemanja neće imati priliku da vidi jeste svoju četkicu za zube koju je bivša zadrugarka bacila u wc šolju, a zatim je vratila kako bi mu bila dostupna za dalje korišćenje.

- Jao šta ću tek da ti radim kad izađeš iz rijalitija, ima da te ubijem. Samo čekam taj trenutak - prokomentarisala je Mina.

Njihova poseta za sve zadrugare i nije bila poželjna, a čega su se Mina i Ivana još setile pogledajte detaljno u nastavku.

2023 © - Vesti online