Sreda 23.05.2018.
17:10
Vestionline

Bogat program u Barutani: Dan mladosti, Leo Pol i Demuja

Promo (Barutana)
Leo Pol

Petak je posvećen Danu mladosti, u okviru kojeg će na glavnoj bini "Barutane" nastupiti Bojan Vukmirovic b2b Luka Concrete, Mancha i Mark Panic, kao i Mark Andersson b2b Vladimir T. Iste večeri "Headroom" stejdž ugostiće talentovanog Lea Pola, člana čuvenog pariskog kluba "Concrete", a podršku će mu pružiti 031 Republic i Runy.

Leo Pol je široj publici postao poznat nakon što je njegov singl pod nazivom "You Got the Funk" objavljen bez potpisanog umetnika i počeo da se broji u milionima YouTube pregleda, a sama ploča štampana je kao limitirano izdanje. Okružen semplerima i ritam mašinama svojoj publici pruža jedinstveni haus zvuk. Pored rezidenture u pariskom klubu "Concrete", Leo iza sebe ima nastupe u londonskom klubu "Printworks", berlinskom "Watergate"  "Berghain/Panorama Bar", na ADE festivalu, na Ibici, kao i na EXIT festivalu 2017. Prošle godine je pokrenuo i novu etiketu "Ille". 

Dva dana kasnije "Headroom" proslavlja prvi rođendan "Plugged_in" ekipe, čiji je specijalni gost austrijski haus i disko di-džej i producent Demuja, koji promoviše novi album "Hidden Paradise", a domaćini su članovi "Plugged_in" koncepta: Sumatran (HiddenBG), Trifun i Knower. 

"Plugged_in" je projekat satkan od ideje uživo prenosa nastupa najrazličitijih muzičkih umetnika. Cilj je pažljivo biranje adekvatnih lokacija, kako bi se na upečatljiv i jedinstven način dočarao duh prenošenja svakog "Plugged_in" dešavanja, koji nisu striktno usmereni na klabing kulturu. Njihov specijalni gost, sa kojim će proslaviti rođendan, Demuja, bivši je bubnjar i brejkdenser, koji je odlučio da osećaj za igranje i ritam prenese u muziciranje po sempleru, sa kojim već oko 10 godina kreira sirovu haus muziku u koju uvek ubacuje atmosferične disko začine. Nedavno je osnovao sopstveni lejbl – MUJA. 

2024 © - Vesti online