Utorak 22.05.2018.
22:07
Tanjug, Vestionline

Terzić nezadovoljan igrom odbojkašica protiv Tajlanda

A. Čukić
Mora bolje: Zoran Terzić

- Ne možemo da budemo zadovoljni igrom, to nije bilo ni blizu onoga što očekujemo ni onoga što nam treba da bismo napravili neki uspeh u Ligi nacija. Jedino što je dobro to su pobeda i tri boda, ali nadam se da ćemo već u narednoj utakmici igrati mnogo bolje kako bismo mogli da pobedimo protivnike koji su mnogo jači od Tajlanda. Naredni rival je Poljska, nadam se potpuno novom izdanju naše ekipe i pobedi - rekao je Terzić, preneo je Odbojkaški savez.

Odbojkašice Srbije pobedile su danas u Makau Tajland sa 3:1, u prvoj utakmici sedme grupe drugog vikenda Lige nacija. Srbija će u drugom kolu, u sredu 23. maja od 11.30 igrati protiv Poljske.

- Teško je igrati protiv ekipe kakva je Tajland, tu je mnogo akcija, kombinacija i kada se razlete po terenu teško je koncentrisati se na te akcije. Obavile smo dobar posao na servisu i u odbrani, znale smo da moramo da imamo strpljenja. Drago mi je što smo pobedile i osvojile tri boda, nadam se da ćemo protiv Poljske biti na većem nivou - rekla je kapiten Milena Rašić.

Reprezentativka Tijana Bošković rekla je da ekipa nije bila iznenađena igrom Tajlanda.

- Znale smo da će da se bore od početka do kraja. Drago mi je što smo opravdale ulogu favorita i što smo pobedile. Sutra igramo protiv Poljske, one su dobra ekipa, ali nadam se da ćemo prikazati bolju igru. Verujem u nas i očekujem pobedu - navela je ona. 

2024 © - Vesti online