Utorak 22.05.2018.
15:06
Vesti

Nove tarife za super roming

MTEL
 

Prvo, osmislila je još bolje i povoljnije tarife, potom ponudila najbolje telefone na svetu za 0 evra, a onda promenila svoj vizuelni identitet i "obukla" se u potpuno novo ruho.

Kreirane su nove verzije dobro poznatih SERVUS tarifa, uz koje korisnici mogu neograničeno da zovu i pišu poruke svojim najmilijima, bilo da su oni u Austriji, Srbiji, BiH, Crnoj Gori ili pak u drugim zemljama EU. Gde god oni bili, možete ih nazvati i s njima satima pričati. I ne samo da oni mogu biti bilo gde, možete i vi. Šta to znači?

Znači da čak i kada ste u Srbiji, BiH ili Crnoj Gori, svoje možete pozvati zahvaljujući neograničenim roming minutima i SMS porukama, bez zabrinutosti kako će vam "pući račun". I kao da ovaj kosmos minuta i poruka nije dovoljan, MTEL Austria ima i poklon za sve ljubitelje dobrog surfovanja.

Z. Mirković
Mtel je sponzor kluba "Mokranjac": Saša Kostić i Natalija Jegdić

Osam, petnaest ili dvadeset i pet gigabajta mobilnog neta - koliko vam mesečno treba? Nije ni važno, jer sve tri opcije vas čekaju u SERVUS tarifama. I da, gigabajte, baš kao i minute i poruke, možete da trošite bilo da ste u Austriji, EU, ili Srbiji, BiH i Crnoj Gori.

I zato kada se naredni put poželite druženja sa prijateljima i rodbinom koji su udaljeni hiljadu kilometara, okrenite njihov broj i uz neograničenu MTEL Austria komunikaciju dogovorite vreme i mesto vašeg ponovnog susreta.

Paket bezbrižne komunikacije

Za one koji nemaju baš nikakvu želju da se obavežu ugovorom, a ni potrebu da nabave novi telefon, tu je nova SIM only tarifa koja, uprkos nazivu, ne dolazi samo sa karticom. Po ceni od 14, 22 ili 30 evra, dobijate čitav paket bezbrižne komunikacije.

2024 © - Vesti online