Petak 25.05.2018.
12:30
A. Šišić - Vesti

Kad zvezde izgube sjaj

freevector.com

Ovan je nestrpljiv i netaktičan, ako nije po njegovom od svega čega se prihvati brzo odustane. Glasan je i naporan.

Bika je nemoguće izvući iz kuće. Ne voli promene i tvrdoglavo brani svoje stavove, čak i ako je svima oko njih jasno da je u krivu.

Blizanci su površni. Dosadni su i zamaraju pričama koje nemaju ni početka ni kraja, a sami sebe vide kao vrhunskog zabavljača. Kao prijatelj su noćna mora, jer se na njih ne možete osloniti.

Najveći sentimentalac zodijaka je Rak. On plače za svaku sitnicu, bilo da je to preki pogled, ili su čuli nešto što im ne odgovara. Većina voli da u čaši nađe spas za svakodnevicu koja je njima okrutno mesto puno patnje.

Umišljeni Lav kad nije u centru pažnje doživljava nervni slom. Okupiran je sobom i svojom veličinom, pa često uopšte ne sluša druge i ne primećuje što se oko njega događa.

Devica je naporno zanovetalo koje stalno nešto prigovara i traži u svemu dlaku u jajetu. Njihovom energijom znaju čoveka da ubiju u pojam. Vaga većinu vremena provodi pred ogledalom, diveći se svojoj lepoti. Nervira okolinu svojom lenjošću i stalnim traženjem saveta oko ama baš svega.

Škorpije su osvetoljubive i znaju da budu odlični manipulatori. Ako Škorpija misli da ste je povredili neće se libiti da vam zagorča život, a kad to učini s razlogom ili bez neće joj biti žao.

Strelčevi umeju da obmanjuju okolinu. U ovom znaku često su rođeni šaptači psima, mačkama, razne vračare i gatare. Naporne su i imaju loš smisao za humor.

Za Jarčeve se kaže da su tvrdokorne škrtice. Neretko preziru sve oko sebe cinični su i smatraju ljude dosadnim.

Vodolije najviše vole sebe iako to ne pokazuju. Za većinu su plemenite, ali u dubini duše pomažu samo ako od toga imaju nekakvu korist.

Ribe su podložne tuđem uticaju. Mogu da odstrane i prijatelja ako im neko napuni glavu da tako treba. Često se pokaju za učinjeno, ali tada je kasno.


 

2024 © - Vesti online