Nedelja 20.05.2018.
23:45
S. Đurić - Vesti

Novi trend na domaćoj sceni: Zbogom silikonima!

Z. K. Munja
Oduševila fanove 

"Jedna je Ceca, nedostižna", samo je jedan od komentara na društvenim mrežama.
Ceca koja nikad nije krila da je hirurškim putem svojevremeno povećala grudi, kaže da ih je sada smanjila isključivo iz estetskih razloga, jer je, kako kaže, došlo vreme za novi izgled.
- Jednostavno je došlo vreme za promene. Želela sam drugačiju estetiku, promenu vizuelnog identiteta i nešto što je više u skladu sa trendovima, a iskreno govoreći, i sa mojim životnim dobom. Intervencija nije komplikovana, vrlo brzo sam se oporavila. Ono što je najvažnije, osećam se sjajno i baš ovako sam želela da izgledam - rekla je Ceca posle zahvata.
Da podsetimo, pevačica je 2012. godine već jednom smanjivala grudi i to zbog zdravstvenih razloga.

Malo je onih prirodnih

Folk pevačica Jana Todorović osim po hitovima poznata je i po najvećim prirodnim grudima. Ona često ističe da ima zdravstvenih problema s kičmom zbog prevelikih grudi, i da bi trebalo da ih smanji.

- Boli me. Razmišljala sam da smanjim grudi, ali moj muž to ne dozvoljava! Molim me da to ne učinim. Ljudi vole kad je neko prirodan. U poslednje vreme sve žene i devojke izgledaju isto. Malo je onih prirodnih - rekla je svojevremeno Jana.

Na izgledu naše popularne glumice Tanje Bošković, koja gazi sedmu deceniju, mogu da pozavide mnogo mlađe dame. Ona ističe da se nikad neće podvrgnuti estetskoj hirurgiji.

- Ja sam svaku svoju boru zaradila i ne bih želela da to uništim! Crkla bih kada bi me moji unučići sutra videli, a ja izgledam kao plastična viršla! Trudila sam se oko svog izgleda. - rekla je Tanja.

- Istina je da sam imala operacioni zahvat na grudima. To sam pre svega morala da uradim iz zdravstvenih razloga. Operaciju sam iskoristila i da smanjim grudi, ali mi je pre svega bilo važno da rešim zdravstveni problem.

Isto planira i njena koleginica Mina Kostić, koja kaže da mladolik i dobar izgled duguje prirodi i genetici. Pevačica tvrdi da ništa nije radila na sebi, ali planira da smanji grudi.

- Grudi nisam povećevala, imam nameru da ih smanjim malo. Bio bi red da odemo na remont, ali sačekaću još malo, da skupim pare - rekla je Mina u jednoj TV emisiji.

Nina šokirala Italijane

Hrvatska manekenka s milanskom adresom nakratko je ušla u jedan rijaliti program da bi dan kasnije Ninino pojavljivanja na malim ekranima svi komentarisali njenu zastrašujuću transformaciju. Morić, naime, nikad nije izgledala ovako "plastično", pa ni ne čudi što su se društvene mreže u rekordnom roku "užarile" od negativnih komentara.

"Pobogu, što je ova nekad lepa žena napravila od lica?! Natečena, neprepoznatljiva... Loša kopija Mijkla Džensona! Gora je od Betmenova Džokera! - napisali su zgroženi Italijani.

Morićeva im je kratko i jasno odgovorila kako na svome nosu nikad ništa nije korigovala.

Folk pevačica Stojanka Novaković Stoja otkrila je javnosti da je izvadila silikone iz zdravstvenih razloga. Naime, ona kaže da su joj silikoni pravili velike probleme.

- Silikoni su mi napravili veliki problem s kičmom, pa sam ih sa zadovoljstvom uklonila - rekla je jednom prilikom Stoja.

Po svemu sudeći na domaćoj estradnoj sceni je nastupio trend uklanjanja veštačkih grudi i isticanja što prirodnijeg izgleda.

2024 © - Vesti online