Nedelja 20.05.2018.
15:00
blic.rs, Vestionline

Kako bitkoin bogataši troše svoje blago?

pixabay.com
Bitkoin kao najunosniji biznis

Novinarka "Biznis insajdera" odlučila je da proveri kako se zabavljaju kriptovalutaši, pa i kako troše svoj novac. I nije otkrila ništa neočekivano - troše ga na lepe žene, drogu i alkohol.

"U klubu nije bilo dozoljeno fotografisanje, služe uglavnom žene u korsetima i donjem rublju koje stalno nose flaše votke i šampanjca muškarcima u odelima. Na pozornici dve gole žene simuliraju oralni seks dok ih gomila podstiče vrišteći. U jednom trenutku jedna od njih jede nešto što liči na izmet ove druge... Pojavljuje se polugoli muškarac sa ogromnom bradom i počinje da se vrti oko žene koja na grudima nosi špičastu prozirnu plastiku u stilu Madone. Vrećice kokaina dele se okolo" ispod ruke, napisala je novinarka.

-Ako ti dam kokain, obećavaš da nećeš pisati o tome - bilo je pitanje jedne žene upućeno novinarki u klubu.

Pronalazač jedne kriptovalute pod nadimkom Flafi Poni priča o moći tehnologije dok se ispred nas, na šanku spušta žena u mikro tangama, prepričava novinarka i objašnjava da je raspoloženje u klubu veoma slavljeničko.

-Mnogi od ovih ljudi obogatili su se poslednje decenije preko tehnologija koje mnogi i danas ismevaju. Bogaćenje na kriptovalutama je nešto što većina nas nikad nije očekivala. Nismo imali novca. I šta sad da radimo sa gomilom novca za koji nikad niste ni mislili da ćete imati -objašnjava jedan od prisutnih u klubu.

Za neke od njih odgovor je u ekskluzivnom klubu za odrasle sa gomilom flaša skupog alkohola i droge. Za druge je odgovor u ulaganju u nove tehnologije za koje veruju da će promeniti i internet i društvo u kojem živimo, objašnjava.

U tri ujutro na pozornici se pojavio reper JT Kraker koji je u Njujork stigao samo da bi nastupao u klubu Boks, gde je otpevao dve pesme posvećene kriptovalutama Bitkoin Baron i Kripto Illuminati.

- Prisutni dižu čaše šampanjca prema njemu, a jedan od njih mi govori: "Kriptovalute će promeniti svet. Ovo je tek početak" - napisala je.

2024 © - Vesti online