Nedelja 20.05.2018.
00:10
Vestionline, b92.net

Zapalio se autobus sa igračima Zvezde, nema povređenih

youtube.com/printscreen
Na sreću niko nije povređen

Uviđaj na licu mesta izvršili su inspektori beogradske policije, kao i forenzička ekipa.

Uzrok požara će naknadno biti utvrđen, ali je tokom vožnje od stadiona do mesta incidenta upaljen veliki broj baklji, oko i u samom otvorenom autobusu.

Saobraćaj u tom delu grada bio je obustavljen posle utakmice Crvene zvezde i Voždovca, i tokom gašenja požara, a ubrzo je normalizovan, ali samo u smeru ka Autokomandi. 

Neki fudbaleri Zvezde vratili su se na stadion, a deo je otišao da slavi titulu sa više hiljada navijača, koji su nastavili planiranom trasom do Hrama Svetog Save i potom Kalemegdana. 

Velika grupa je posle incidenta nastavila šetnju ulicama Beograda, pevale su se pesme i palile baklje, a skup se stacionirao kod spomenika Pobednik na Kalemegdanu.

Zvezdini fudbaleri su sa stadiona "Rajko Mitić", posle utakmice sa Voždovcem, izašli u otvorenom autobusu i u pratnji više hiljada navijača uputili se ka Hramu Svetog Save, a tokom puta sve vreme držali su upaljene baklje. 

Navijači su izlazak autobusa sa parkinga stadiona ispratili pesmom "titulu da slavimo", i nekoliko fudbalera je upalilo pirotehniku. 

Povorka je na putu do Hrama nekoliko puta zastajala, a tokom cele rute su se palile baklje, što među navijačima, što medju fudbalerima.

Crvena zvezda je titulom krunisala odličnu sezonu u kojoj je stigla do šesnaestine finala Lige Evropa. 

Crveno-beli su u subotu primili pehare i potom pobedili Voždovac sa 5:1, posle čega je priređen veliki vatromet na stadionu "Rajko Mitić".

2024 © - Vesti online