Petak 18.05.2018.
14:06
Vestionline

Mobilizacija "Trikolora", Dešan objavio spisak

EPA/GUILLAUME HORCAJUELO
Reprezentacija Francuske

Na spisku Dešana ne nalaze se napadači Arsenala i Reala Aleksandar Lakazet odnosno Karim Benzema.

A nema još ni  Entonija Marsijala, Adrijana Rabioa, Kingslija Komana, Matjea Debišija, Mamadu Sakoa, Luke Dinja, kao i Dmitrija Pajea koji se povredio. Naime Paje je pokušao da pomogne svojim saigračima u nedavno završenom finalu Lige Evrope, ali mu je već u 32. minutu bilo jasno da neće moći da nastavi kao i da od njegovog nastupa na Svetskom prvenstvu nema ništa.

Od ranije je poznata situacija sa Karimom Benzemom koji je van reprezentacije još od 2015. godine kada je navodno sa još saigrača ucenjivao reprezentativnog kolegu Matjea Valbuenu sa privatnim snimkom.

Reprezentacija Francuske se nalazi u grupi C gde su joj protivnici reprezentacije Australije, Danske i Perua.

Spisak reprezentacije Francuske za SP

Golmani: Alfonso Areola (PSŽ), Ugo Loris (Totenhem), Stiv Mandanda (Marsej).

Odbrana: Luka Ernandes (At. Madrid), Presnel Kimpembe (PSŽ), Benžamen Pavar (Štutgart), Bendamen Mendi (M. Siti), Đibril Sidibe (Monako), Adil Rami (Marsej), Samuel Umtiti (Barselona), Rafael Varan (Real Madrid). 

Vezni red: Blez Matuidi (Juventus), N'Golo Kante (Čelsi), Stiven N'Zonzi (Sevilja), Pol Pogba (M. Junajted), Korentin Toliso (Bajern). 

Napad: Olivije Žiru (Čelsi), Antoan Grizman (At. Madrid), Kilijan Mbape (PSŽ), Toma Lemar (Monako), Nabil Fekir (Lion), Florijan Toven (Marsej), Usmana Dembele (Barselona). 

2024 © - Vesti online